Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Behálózva - novemberben a Spektrumon

A Spektrum új, saját gyártásban készített sorozata a világ jelenlegi legmodernebb, leginkább az érdeklődés középpontjában levő tudományának ered a nyomába: ez a hálózatelmélet.
A novemberben jelentkező 5 részes sorozat a terrorizmus, a vállalati hálók, az orvostudomány és az internet világába kalauzol. Bemutatja az összefüggéseket, amelyek összekötik ezeket a látszólag teljesen különböző témákat. Mindnek a törvényszerűségei hálózatokra épülnek, amelyet látványosan, izgalmasan, ízig-vérig mai, modern képi világgal és nyelvezettel tár elénk a Spektrum.

A sorozat november 2-ától 5 héten át, minden szombaton du 16:00 órakor kerül a Spektrum képernyőjére.


A Spektrum büszke rá, hogy a Behálózva műsorhoz megnyerte az egyik legkomolyabb szaktekintélynek számító professzort, a bostoni Northeastern Egyetemen tanító, a Harvardon pedig kutatócsoportot vezető Barabási-Albert Lászlót. Barabási nagy sikerű, azonos című könyve hatalmas szakmai és olvasói sikernek számít, Barack Obama amerikai elnök választási kampányában a stábtagok kötelező olvasmánya volt. A Spektrum új, 5 részes sorozatában Barabási-Albert László kíséri végig a nézőt ezen az úton, amelynek a végén a hálózatokról többet tudunk meg és értünk meg, mint valaha.

A műsorban a professzor társa Lévai Balázs televíziós szerkesztő, műsorvezető, rendező. Nevéhez olyan sikerműsorok kötődnek, mint a Bestseller vagy a Dob+Basszus. A Nagy Könyv című olvasásnépszerűsítő program egyik „arca" volt. Többszörös Kamera Hungária-díjas alkotó. Ezúttal Lévai Balázs a műsor házigazdájaként minden alkalommal a téma megértésében, szemléltetésében segít.

A Behálózva című új műsor premierje november 2., du 16:00 óra. A következő adások időpontjai: november 9., 16., 23. és 30.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyedmillió eurót felejtettek a taxiban

Az eset a németországi Würzburgban történt. A taxisofőr visszavitte az összeget a tulajdonosoknak. Tovább olvasom