Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Béranyától születtek gyermekei Alla Pugacsovának és férjének

Ikrei születtek egy béranyától a 64 éves Alla Pugacsovának és 37 éves férjének. A titokban tartott gyermekvállalási tervekről mindössze hárman tudtak.

A Millió rózsaszál, az Arlekino és más híressé vált orosz slágerek előadója, a Szovjetunió, majd Oroszország egyik legnépszerűbb táncdalénekesnője, aki 2011-ben fejezte be színpadi karrierjét, 12 éve él együtt Makszim Galkin parodistával, televíziós műsorvezetővel. A híres páros két éve össze is házasodott.

A gyermekek szeptember 18-án születtek, de a hírt csak most hozták a nyilvánosságra. A kislányt Lizának, a kisfiút Garrinak nevezték el.
Az ikreket ismeretlen béranya hordta ki és adott nekik életet. A történet csak a szülők miatt számít szenzációnak Oroszországban, ahol nem törvénytelen a béranyaság.

A Rosszijszkaja Gazeta című orosz kormánylap a különös gyermekvállalás előzményeiről is beszámolt. Alla Pugacsova másfél éve, amikor lánya, a szintén popsztár Krisztyina Orbakajte kislánynak adott életet, arra kérte őt, hogy "a régi jó orosz szokás szerint" tartsa meg a bébiruhákat, amelyeket gyermeke gyorsan ki fog nőni.

"Azt hiszem azokra még nekünk is szükségünk lesz" - magyarázta nevetve az orosz pop koronázatlan királynője. Az újságírók persze felkapták a fejüket a megjegyzésre, de nem sokan vették azt komolyan.

Az újság úgy tudja, hogy a 64 éves Pugacsova és 37 éves Galkin a biológiai szülei a lassan kéthetes babáknak. A titokban tartott gyermekvállalási tervekről mindössze hárman tudtak: az énekesnő felnőtt lánya, legjobb barátnője, valamint férje, Makszim Galkin bátyja. A sztárpáros Moszkva környéki villájában a múlt héten ünnepelték meg rokonaik és barátaik körében az újszülöttek érkezését és mutatták meg nekik Lizát és Garrit.
A vendégek között volt Filipp Kirkorov popsztár, Alla Pugacsova előző férje is, akinek szintén béranyától két gyermeke is született az utóbbi években. Alla-Viktorija majdnem kétéves, Martin-Kriszto júliusban múlt egy éves. Kirkorov szerint volt feleségére, Pugacsovára az ikerpárból a kislány hasonlít, a kisfiú pedig apjára, Makszim Galkinra ütött.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villámcsapás ölt meg több embert Indiában

Villámcsapás ölt meg Indiában a hétvégén legkevesebb 32 embert, köztük kilenc gyereket az ország keleti. Tovább olvasom