Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Crossing lines: szeptemberben jön az AXN saját gyártású krimije

A főbb szerepekben Donald Sutherlanddel, Marc Lavoine-nal és William Fichtnerrel jön szeptember 16-án az AX új sorozata, a Crossing lines - Határtalanul.
Az AXN új, saját gyártású produkciója, a Crossing Lines – Határtalanul egy hat tagból álló nemzetközi elit alakulat munkáját mutatja be, akik az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek felderítésén dolgoznak. A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) fennhatósága alá tartozó csoport olyan ügyeket kezel, amelyekkel kapcsolatban az egyes helyi rendőrségek, a hatékony nemzetközi szabályozás híján tehetetlenek. A sorozat a kortárs Európában játszódik, amelyet a nyitott országhatárok, a szabad utazás és kereskedelem az egész világot fenyegető szervezett bűnözés legfontosabb bázisává változtatott. Így itt az ideje egy újfajta igazságszolgáltatás születésének.Az idealista francia sztárnyomozó Louis Daniellel (Marc Lavoine) mellett ír, német és olasz ügynökök alkotják a csapatot kiegészülve a kiábrándult amerikai veterán Carl Hickmannel (William Fichtner): mindenki a saját erősségeit, hagyományait és elképzeléseit hozza a csapatba. Az összecsiszolódás pedig egyáltalán nem egyszerű, főleg a tragikus múltú, ellentmondásos ICC vezetővel, Michel Dornnal (Donald Sutherland) a háttérben.

A Sony Pictures Television Networks franciaországi és cseh helyszíneken forgatott. A sorozat producere Ed Bernero, a Gyilkos Elmék és a Gyilkos Elmék: Alapos Gyanú alkotója.

A szereplőkről itt, a sorozat érdekességeiről pedig itt olvashat többet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Michelle Obama zenészekkel népszerűsíti az egészséges életmódot

Olyan sztárokkal tűnik fel egy új album videóin, mint DMC, Ashanti vagy Jordin Sparks. Tovább olvasom