Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Damu Roland: Itt kezdek új életet!

Három hosszú és nehéz év után Damu Roland a börtönben elvett feleségével, Edinával nagyon szerény körülmények között próbálja meg az újrakezdést.

Amikor nyílt a börtön ajtaja, az új feleség Damu  nyakába ugrott és hosszú, forró csókban forrtak össze. A színész a fejére tette a sapkát, majd hamar rájött, hogy semmi értelme a bujkálásnak. A sapkát levéve fordult az újságírók felé. Látszott, a börtönben felszedett pár kilót, és az ismét megnőtt haján az is feltűnt, hogy erősen megőszült. Talán a börtönélet, talán a Tímeával folytatott pereskedés miatt...

A Bors meggyőződhetett róla, Damu – ahogy a korábbi hírek szóltak – Érdre, a feleségéhez és anyósához költözött. A pár reggel hatkor a Mercedessel már a kertváros füldútján járt. Minden szép volt ezen a húsvéton Damuéknak. A színész kiszállt a kocsiból, élvezettel szívta be a friss levegőt, nem győzött gyönyörködni a vi- rágzásnak indult fákban, a szabadságban.

Damu volt párja, Vajna Tímea egyelőre semmilyen módon nem reagált a színész szabadulására. Úgy tudni, Tímea Budapesten tartózkodik, az amerikai letelepedését intézi, és itthon vezeti a gyémántüzletét.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővülhet idén a helyi rádiók reklámbevétele

Idén öt-tíz százalékkal bővülhet a helyi rádiók reklámbevétele érdek-képviseleti szervezetük elnöke… Tovább olvasom