Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Egymásnak esett az élő Barbie és Ken

Egymásnak esett az élő Barbie és Ken

Egymás küsejére tett megjegyzéseket a két világhírű baba élő mása. Barbie és Ken egy fotóra állt össze, utána azonban nem kímélték egymást.

Bors Online - 2013.01.31. 09:21
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Egymásnak esett a két világhírű baba, a 23 éves Barbie, azaz Valeria Lukjanova és „párja", Ken, a 32 éves Justin Jedlika - írta a Bors.

Mindketten szinte rosszul lettek egymás látványától. A páros New Yorkban egyetlen fotóra állt össze, majd egymásnak estek.

Fotó: Bors
Fotó: Bors

– Valeria nem nagy szám, más nő is képes vakolatnyi sminkkel, műhajjal és fűzővel elérni azt az eredményt, amit ő — szólta le Jedlika az életre kelt Barbie-t.

– Jobban tenné Justin, ha nem engem gyalázna, hanem magába nézne! Míg neki kilencven plasztikai beavatkozása volt, nekem csupán egy: a mellemet csináltattam meg, mert azt akartam, hogy tökéletes legyen a külsőm. Úgyhogy kettőnk közül nem én vagyok „műanyag". Ráadásul az utolsó szájfeltöltése már kicsit túlzás – idézte a dühös Lukjanovát a Bors.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. martin812 2013.01.31. 10:35

Állítólag a Barbinak még a derekából is faragtak, egyenesen a bordákból tudtommal nincsen meg az, alsó lengő bordái neki, meg amúgy a játék barbinak sincs vaginája, akkor ennek? :DTöltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...