Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 18°C Még több cikk.

Egymást verték Vastag Csaba felajzott rajongói

Négy elvakult zaklatója legutóbb a többi rajongóval verekedett össze egy koncerten. Könnyen lehet, hogy Csaba távoltartási végzést kér.

A népszerűségnek is akad hátránya – ezt Vastag Csaba is megtapasztalta, akit hosszú évek óta szinte szó szerint üldöz néhány rajongója. Az X-Faktor gyôztese sokáig tűrte, hogy négy hölgy követi, erőszakosan arrébb lökdösi a közönség többi tagját, hogy minél közelebb kerüljön imádott sztárjához, minden koncertjén fényképezkedik vele, képzelt barátnőként viselkedik, üzenetekkel bombázza, és az otthona előtt várja - írja a Bors.

Most azonban betelt a pohár, miután hiába kérlelte a rajongólányokat, hogy ne erőszakoskodjanak, hagyják abba a zaklatást, és szeressék csak a távolból. A nők nem hallgattak rá. A konfliktus odáig fajult, hogy nemrég több hölgy összeverekedett Csaba koncertjén. Az eset két rivalizáló rajongói csoport nézeteltérésével kezdődött: míg az egyik figyelmesen élvezte a koncertet, a másik hangoskodott, provokálta az előbbieket. A végén a lányok a földön henteregve tépték egymást, míg a biztonságiak közbe nem léptek.

A törzsrajongók fellélegeztek, a hozzászólásokat végigolvasva kiderült, sokan várták már ezt a lépést.
 

Borsonline.hu

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Először elnököl arab nő az ENSZ Biztonsági Tanácsában

Jordánia ENSZ-nagykövetével együtt jelenleg négy nő foglal helyet a Biztonsági Tanácsban. A… Tovább olvasom