Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Erős Antónia és a Maradj talpon! a legnépszerűbb

Az Ipsos szerint a hírműsorok és a vetélkedők a legnépszerűbbek a tévében.
Az Ipsos médiabrandeket és médiaszemélyiségeket vizsgáló kutatássorozata (MediaBrandTrack) havi rendszerességgel méri különböző elsősorban televíziós műsorok és személyiségek ismertségét és szimpátiáját a hazai 15 évnél idősebb lakosság körében. Az országos, havi 1046 fős kutatás - 2012 októberétől 2013 februárjáig - áttekintett eredményei alapján azt láthatjuk, hogy az M1-en futó Eurovíziós Dalfesztivál válogatóműsora, az „A Dal" is bekerült a legkedveltebb műsorok közé a nézői megítélés alapján.

A kutatás során mért televíziós személyiségek közül pedig egyik legkedveltebb „híresség" Novodomszky Éva lett, aki a többi között a Dal című műsor háziasszonya.

A kutatás során az is felmérésre került minden műsor esetében, hogy a nézők szerint mennyire illenek/ passzolnak az egyes műsorok az adott televíziós csatornákhoz. Ebben a kérdésben is nagyon pozitívan teljesített az „A Dal", hiszen a műsort nézők 83%-a szerint illik ez a műsor az M1–hez.

A kutatás háttere: minden hónapban különböző médiamárkák, médiaszemélyiségek és műsorok ismertsége és nézői szimpátiája kerül felmérésre, havi 1046 fős országos reprezentatív mintán, személyes kérdezés alapján. (Ipsos omnibuszkutatás keretében)

Legszimpatikusabb televíziós személyiségek a szimpátia skála alapján (Minimum 50%-os ismertséggel rendelkezők körében, 2012. október - 2013. február közötti eredmények alapján):Legkedveltebb televíziós műsorok a tetszési skála alapján (Minimum 25%-os ismertséggel rendelkező műsorok körében, 2012. október - 2013. február közötti eredmények alapján):

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itt a Gangnam Style remix EP

PSY történelmet írt a multi-platina státuszt elérő Gangnam Style című slágerével, amely korábban még… Tovább olvasom