Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Ezt látnia kell! Megtaláltuk az ország legszebb edzőnőjét - fotók

Mint egy szupermodell. Magas, vékony, tökéletesen finom vonások, és mégis facér.
A 25 éves, szinkronúszást oktató edzőnek nem csak a külleme, a neve is különleges: Melau Lili.

– Nagymamám nagyon kö­zel állt hozzám, s miután el­hunyt, az iránta érzett tiszteletből használom a közösségi oldalakon a Mester név helyett. Amúgy német eredetű – ma­gyarázza a BKF kommunikációs szakán tanuló Lili, aki maga is vízibalettezett, tiné­dzser­korában hagyta abba, majd édesanyja, Mester Lívia mellett kezdett el dolgozni segédtrénerként. Múlt ősszel szerződtek át a Fradiba, ahol korábban nem volt szakosztály, most né­gyen működtetik. Az edzéseket főként a kőbányai Újhegyi uszodában tartják, és minden teher rájuk hárul.

– Egyelőre a tagdíjakból tartjuk fenn magunkat, de miután már harminc gyerek jár hozzánk és Magyar Kupa-győzelmünk is van, reménykedünk, hogy több segítséget ka­punk az egyesülettől – mondja Lili, aki maga szerkeszti a szakosztály Facebook-oldalát is. Emellett imádja a zenét, de nem csak a ma divatos tucatot, a klasszikus rockzenét is - írja a BorsOnline.

– Állandóan zenét hallgatok, és közben elképzelem, milyen ko­reográfiát lehetne arra készíteni. A szinkronúszás összetett sport, ez a része áll hozzám legközelebb – teszi hozzá.

Azt gondolná az ember, minden ujjára kapna egy Fradi-focistát, ám a labdarúgók nem az esetei. Volt egy hatéves kapcsolata, de annak már jó ideje vége. Most éli az életét, s készül megszerezni az edzői végzettséget.

Imád a tanítványaival foglalkozni.

– Sosem értem, miért akar ebből az országból annyi ember elmenni – mondja –, én egyszerűen imádom Budapestet. Jól érzem magam a bőrömben.

Ilyenben? Hát ezt meg tudjuk érteni.
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lányának küldött meglepi fotót a meztelen testéről egy béna apuka

Lányának küldött meglepi fotót a meztelen testéről egy béna apuka
A feleségének szánta, az üzenet azonban mellément. A lánya pedig gondoskodott róla, hogy bénaságáért… Tovább olvasom