Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Fábry Sándor nyolc évig őrzött titkát árulta el

Fábry Sándor nem szívesen beszél a magánéletéről. Azt eddig is lehetett tudni, hogy 2011-ben született egy kislánya, Borbála, de a humoristának van egy kisfia is.
A showman rendszeresen megjelenik egy Duna menti településen egy asszonynál és nyolcéves kisfiánál. A látogatások egyáltalán nem a véletlen művei: a gyermek ugyanis Fábry kisfia, akit családja elől természetesen nem, csak a sajtó elől titkolt - írja a BorsOnline a Story magazin nyomán.

A magazin megkeresésére elárulta: valóban van egy fiúgyermeke is - arról azonban nem nyilatkozott, miért váltak külön az útjai a gyermek anyjától.
 

Magyarországon számtalan család él megosztottságban. Ennek ezer és egy oka lehet és ezeknek nagy része nem éri el a média ingerküszöbét. Tudják rólam, hogy nem szívesen nyilatkozom a családomról. (...) Egy családom van, és egy kisfiam, akit az édesanyja nevel, és akit a feleségem beleegyezésével természetesen látogatok. Nyugalomban, megértésben élünk. Imádom a gyermekeim, mindent megtennék értük. Ez a titkom.

 
Árvát fogadott örökbe

Fábry 2009-ben Malawiban örökbefogadott egy árvát, aki a Fábry Alexandre Alassane Keita Junior nevet kapta. A showman őt itthonról évekig támogatta anyagilag, és a kapcsolatot is tartották - ám az országban bekövetkezett katonai hatalomátvétel után sajnos szem elől tévesztette. Úgy tudni, a gyermek azóta egy spanyol családhoz került.
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztárkönyvtár: Vastag Csaba

A versek vezették el a zenéhez, a muzsikának pedig hivatását és kedvenc olvasmányait is köszönheti… Tovább olvasom