Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Férjhez megy szombaton Madeleine svéd hercegnő

Az esküvőt Christopher O'Neill brit-amerikai pénzügyi menedzserrel szombaton tartják Stockholmban.
Három évvel azután, hogy felbontotta előző eljegyzését, férjhez megy Madeleine svéd hercegnő. Az esküvőt Christopher O'Neill brit-amerikai pénzügyi menedzserrel szombaton tartják Stockholmban.

A fiatal és sikeres hercegnőt még 2009 nyarán jegyezte el egy stockholmi ügyvéd, az esküvőből azonban végül nem lett semmi, a következő év áprilisában felbontották az eljegyzést. A híresztelések szerint a férj síelése alatt csalta meg Madeleine-t. Amikor a palota bejelentette az eljegyzés felbontását, az akkor 27 éves hercegnő már egy New Yorkba tartó repülőn ült.

Madeleine hercegnő New Yorkban sokáig kereste hivatását, művészettörténetet és etnológiát tanult, jogi és dizájnkurzusokat hallgatott. Jelenleg a World Childhood Foundation jótékonysági alapítványnál dolgozik. A gyermeksegélyezési szervezet anyja, Szilvia királyné kezdeményezésére jött létre.

A hercegnő New Yorkban találta meg jövendőbelijét, elmondása szerint Christopher OíNeill-lel kezdetben csak barátok voltak. A Londonban született, vagyonos pénzügyi menedzserről viszonylag keveset tudni, hobbijai között szerepel a síelés, a golf, a tenisz, és a Chelsea futballklub szurkolója.

A szombati esküvőn a pár lovas kocsin gördül majd végig Stockholm utcáin. A nagy eseményt televíziós közvetítések segítségével is figyelemmel kísérhetik majd az érdeklődők.

Az ünneplést követően a pár visszatér New Yorkba, hogy ott éljenek, távol a svéd királyi udvar zajától. O'Neill nem kap hercegi címet és a továbbiakban is üzleti ügyeivel foglalkozik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

WC-vel a a fején sétált a borjú

A kis boci valószínűleg egy illegálisan lerakott wc-ből akarta kienni a füvet, amikor az több órára… Tovább olvasom