Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Fiala János sportműsorral tér vissza a képernyőre

A magyar televíziózás két fenegyereke, Horti Gábor és Fiala János mérik össze erejüket a SportKlub új műsorában, a Ki a Jani? című vitamagazinban.
A nem éppen selymes modorú páros minden szerdán leül egymással szemben, hogy kitárgyalják a sport világának fejleményeit.

Fiala Jánost többen is féltették új szerepétől, ám ő eddig sem volt ijedős típus.

Fiala János
Fiala János

- Barátnőm aggódott, azt mondta, hogy Hortival nem jövünk majd ki egymással, mert ő egy harsány, kemény alak. Ehhez képest igen barátságos volt, talán elő tudtam hívni egy olyan oldalát, amelyet eddig kevesen ismertek – mondta Fiala János.

A rádiós, tévés műsorvezetőt, publicistát a lánya inkább a televíziózástól óvta.

- Azt kérdezte, hogy vajon most hány adás után rúgnak ki. Erre nem tudom a választ, de egyelőre határozottan szimpatikus a SportKlubos társaság – magyarázta Fiala, akit eddig inkább kritikai vénájáról, nem a sportszeretetéről ismertünk, pedig ebben a világban sem járatlan.

Horti Gábor első találkozása Fiala Jánossal

- Rövidtávfutóként versenyeztem egy ideig, aztán fociztam is, de megsérült a sarkam. Utána úsztam és az akkori, körúti lakásomhoz közeli Margitszigeten futottam, időnként ordítva, mert futás közben kikiabáltam magamból a szerelmi bánatot – mondta.

Fiala amúgy nézőként is aktív, fradista és napi szinten követi az eseményeket, igaz, kicsit más objektíven keresztül, mint egy hivatásos sportriporter.

- Nem akarok külön készülni, ebben a műsorban én leszek a kívülálló. Két dolog jellemzi az életemet, a dafkeség és a helykeresés. Előbbiről csak annyit, hogy eddig is szívesen vitáztam a sportújságírókkal, utóbbi pedig főleg a kíváncsiságból fakad – mondta Fiala János.

Horti Gábort már jól ismerik a SportKlub nézői, és a Beszólás sztárja azt ígéri, Fialával szemben sem fogja majd vissza magát.

Horti Gábor
Horti Gábor

- Izgalmas kihívás számomra az új műsor, kíváncsian várom milyen lesz együtt dolgozni a média egyik fenegyerekével. Róla köztudott, hogy mindenről megvan a saját véleménye, de így vagyok ezzel én is. Lehetséges, hogy kiderül: mégsem János a Jani – mondta nevetve a SportKlub műsorvezetője.

Ki a Jani? – szerdánként 19:30-tól a SportKlub műsorán!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha hiszi, ha nem, már babaágyakat is hamisítanak

A hamisítók csaknem 20 millió forint kárt okoztak az eredeti gyártónak - közölte a NAV. Tovább olvasom