Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Fishing: lovasizás és vádlitorna

Nemcsak Ganxsta Zolee második fénykora miatt veszett jó a Fishing. Végre egy fesztivál, ahol minden pultos tudja, hogy mi a házmester, és csak bele kell ájulni a tóba, miután reggel kinyitottad a szemed.
Swimmig, drinking sőt, Fishing on Orfű. Variációk, amiket a Fishing on Orfű közönségtől hallottunk szerda óta. A soknevű fesztivál zárónapjánál tartunk, hátunk mögött egy Kispál nappal, egy brutális Soerii és Poolek koncerttel és egy újabb fénykorát élő Ganxsta Zoleeval.

A szerdai Kispál nap erős nyitásnak bizonyult, mindenki itt volt a Petőfi Rádióból, hogy kivegye a részét a csoportos lovasizásból, azaz, hogy feldolgozza a három éve a Szigeten búcsúzó zenekar slágereit. Döglégy Zoli alaposan feldobta a lassan levet eresztő Emesét, a 30Y pedig többeket megkönnyeztetett a Hang legyen és fénnyel. A nap legrészegebb fesztiválozójának Varga Líviuszt választottuk, egyetlen baj az állapotával, hogy ő volt az egyik műsorvezetője a kollektív hódolatnak. Nem is apró böfijei zavartak, inkább az elrontott poénjai. A végén azért ő is összeállt egy képpé a többi szeretetgombóccá változó zenésszel együtt.

Fishing: lovasizás és vádlitorna
Fishing: lovasizás és vádlitorna

Ezután a második számú nagyszínpadon, a Port.hu-n volt szerencsénk látni egy zenekart, amelyik nagybőgővel lovasizott egyet. Sajnos a nevüket nem jegyeztük meg, a programfüzet pedig nem tér ki rájuk. Ezzel a színpaddal van baj, nagyon kicsi a tér előtte, a hangosítók sátra pedig eltakarja látványt a távolabbi nézők elöl. Itt láttuk csütörtökön az őrült Soerii és Pooleket, akik kiérdemelték hírnevüket. A felfújható műanyagkalapácsokat dobáló csirke és a bájosan monokiniző kurva hölgy tette mókássá a koncertet. A színpadokat összekötő dombokat az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függően nehéz leküzdeni, egyébként egy nap alatt megszokhatóak, és még a vádliknak is jót tesz a túra. Azért a csúcson fekvő Laptopszalon sátorban sosincs tömeg. Egyik dombvágtánk alkalmával majdnem lekéstük a bajai StabilFrazírt, de azért még hallottuk, hogy ők a Sugovica hangja. Ugyanitt, a Viasat 6 sátorban találkoztunk ismét Döglégy Zolival és a Kartellel, akik szerda után pénteken is kiváló hangulatot csináltak. Ők mostanra, vénségükre álltak össze egy képpé, azaz igazi zenekarrá.

A borutcán tűrhetően hűs a fröccs, ráadásul meg is fizethető, konkurenciájával, a sörrel ellentétben. Megint egy fesztivál, ahol betétdíjazni kell egy százasért, amúgy is 450 forintért csapolják tele a poharadat, fél decit pedig úgyis csalnak a habbal. A fröccsel ugye macerásabb trükközni, ezért is érdemes inkább azt választani itt. Végre egy hely, ahol minden pultos tudja, hogy a házmester nem a nagyfröccs, és nem méregetik decinként egy bádogdarabbal a poharadba az italod.

A tavat mindenki maximálisan kihasználja, ébredés után jó benne kiáztatni a csipás szemeket. A nyitott stégek mindig tele vannak, még hajnalban is, hallani a kacagó lányokat. Sajnos már csak egy napig, ma vége mindennek, este még Lovasi is lovasizik egyet a Kiscsillaggal. Igaz, ő nem feldolgoz, hanem kitalál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anne Hathaway egy mentőcsónakon hányódik új filmjében

Egy mentőcsónakon hányódik az Oscar-díjas színésznő, Anne Hathaway új filmjében, amely Charlotte… Tovább olvasom