Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 19°C | 26°C Még több cikk.

Fontos hagyományt vihet tovább Liptai Claudia kisfia

Claudia kisfiút hord a szíve alatt. Nagy a bolsogság, hogy a négy lány mellé egy kis trónörökös is érkezik.
A TV2 sztárja a Best magazinnak árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Nagy a bolsogság, hogy a négy lány mellé egy kis trónörökös is érkezik - írja a Bors.

A baba érkezése egyben azt is jelenti, hogy szigorúan hagyományos értelemben tovább él a híres Pataki cukrász név, így biztosítva van, hogy a negyedik generáció is továbbvigye a dédapa örökségét.

Az érdi Pataki cukrászda messze földön híres manufaktúra, lassan fél évszázada készülnek itt a kiváló minőségű, finomabbnál finomabb sütemények és fagylaltok.

"A nagyszüleimnek egy kis presszója volt Tápiógyörgyén, tulajdonképpen innen indult a családi vállalkozásunk. Az édesapám és a húga itt ismerkedett meg a vendéglátással, és persze a sütik világával is. Nagy büszkeség egyébként, hogy édesapámról a halála után tavaly utcát neveztek el. Tápiógyörgyéről költöztek Érdre, ahol klasszikus családi vállalkozás lett a cukrászdánk, amit a testvéremmel, Jánossal és az unokatestvéremmel, Sanyival viszünk" - mesélte a Borsnak Pataki Ádám, Claudia párja.

Ádám azt is elmondta, hogy esze ágában sincsen kisfiát a cukrász pályára kényszeríteni, hiszen őt sem erőltette annak idején az édesapja.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújul az Echo Tv

Megújul az Echo Tv
A nemrégiben kinevezett vezérigazgató szerint erősödik a hírterület, bővülnek és színesednek a… Tovább olvasom