Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Frei Tamásból idegenvezető lett

Frei Tamás 540 ezer forintba kerül, ha azt szeretnénk, hogy ő legyen az idegenvezetőnk Miamiban.

Hétnapos, ötéjszakás körutazást kínál az egyik iroda Frei Tamással. Az első nap a repüléssel telik, a második pedig egy félnapos buszos városnézéssel. A napfényes város híres negyedeit – Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana, Art Deco – a leírás szerint Frei Tamás jelenléte teszi különleges hangulatúvá. Másnap a várostól néhány kilométerre lévő Everglades Nemzeti Parkba is elkíséri az utazókat Frei. Itt számos különleges állat- és növényfajt, még egy aligátorfarmot is meg lehet nézni, légpárnás motorcsónakkal pedig a mocsárvilág is megtekinthető.

Frei Tamás egyébként a telet évek óta Miamiban tölti, ami Nizza és Budapest mellett a harmadik otthona.

– Külföldön senki sem ismer fel az utcán, amit nagyon élvezek. Egyszerűen élek. Amerikában például biciklivel, Nizzában kismotorral járok – mesélte korábban a Borsnak a regényíró, aki azt is elárulta: Miamiban feleannyi a villanyszámlája, mint itthon.

A mostani csoportos utazásról is szívesen beszélt a Borsnak az egykori tévés, akit Miamiban értünk el.

– Régóta együttműködő partnerem a szóban forgó utazási iroda, a regényeim olvasói között nyereményutakat sorsol ki és a helyszínekre utazásokat szervez. Más érdekeltségem ebben nincs, az utakat ők szervezik, értékesítik és ők keresnek rajtuk. Az árakat és a programot ők határozzák meg. Én az utasokkal semmilyen formában nem állok kapcsolatban, csak majd itt, Miamiban találkozom velük – mondja Frei, aki bevallja: nem eredeti az ötlet.

Egyébként főleg a rajongói vállalkoznak az útra, tavaly is mindenkinél volt egy műve, amit dedikáltattak vele – írja a BorsOnline.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél éjszaka nevetette Bereczkit Kern András

Fél éjszaka nevetette Bereczkit Kern András
A színész-énekes gyermekkora óta rajongója Kern Andrásnak, így különösen nagy boldogság volt… Tovább olvasom