Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

George Clooney nagyon furán kérte meg felesége kezét

Kis híján félresikeredett a világhírű amerikai színész leánykérése, pedig mindent alaposan eltervezett.
A nemzetközi jogász Amal éppen Londonból érkezett vissza amerikai otthonukba, ahol párja maga főzte vacsorával várta - mesélte George Clooney Ellen De Generes beszélgetős műsorában, ahol legújabb, Ave Cézár! című filmjét népszerűsítette. Clooney fondorlatosan elfújta az egyik gyertyát, és megkérte Amalt, keresse meg az öngyújtót, ami mögötte volt egy dobozban. Ott természetesen a jegygyűrű lapult, de Amalnak még nem esett le, miről van szó. - Ekkor fél térdre ereszkedtem, és azt mondtam neki: nem bírom elképzelni az életemet nélküled - mesélte Clooney. - Amal csak állt meglepetten, szóhoz sem tudott jutni. Néhány perc után megszólaltam: nézd, elmúltam 52, ha sokáig kell így térdelnem, kificamodik a csípőm. Mire ő: hát persze, hogy igen!"

Az Ave, Cézár!-ról odákat zengenek az amerikai kritikusok, kiemelve, hogy a Coen fivérek szeretetteljes szatírája úgy leplezi le az ötvenes évek hollywoodi aranykorát, hogy közben kalapot is emel előtte. A filmben olyan sztárok játszanak, mint Josh Brolin, Scarlett Johansson, Tilda Swinton és Channing Tatum.

(Hail, Caesar! - hazai bemutató: 2016. február 25.)

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepő tények és történetek a tengeri fosztogatókról

Meglepő tények és történetek a tengeri fosztogatókról
A tengeri rablás és a kalózok jelenléte a kereskedelem létezése óta meghatározta a part menti települések életét. Tovább olvasom