Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Gönczi Gábor és Szebeni István a TV2-höz igazol

Gönczi a Tények, míg Szebeni a Mokka műsorvezetője lesz.
Új műsorvezetők érkeznek a TV2 csapatához, Gönczi Gábor hamarosan a Tények, míg Szebeni István a Mokka műsorvezetőjeként köszönti a nézőket.

Új képernyősökkel bővül a TV2 csapata. A nemrég kinevezett Kökény-Szalai Vivien célja, hogy megújítsa a TV2 Csoport hír és aktuális műsorait. A hírigazgató ennek a stratégiának az első lépéseként szerződtette a csatornához Gönczi Gábort és Szebeni Istvánt. Gönczi a Tények, míg Szebeni a Mokka műsorvezetője lesz. Gönczi így tizennyolc év után távozik az RTL-től, hogy a Tények csapatához csatlakozzon, őt április 11-től láthatják a nézők a TV2-n.

Szebeni István nyolc év után tér vissza a TV2 képernyőjére, ahol korábban az Aktív és Magellán műsorvezetőjeként dolgozott.

- Kökény-Szalai Vivien keresett meg, hogy lenne-e kedvem a TV2-nél dolgozni. Hét évig voltam itt korábban, gyakorlatilag innen indult a karrierem, szerettem itt dolgozni, így jó lesz visszajönni - mondta Szebeni.

- Nagy sikernek tartom, hogy Gönczi Gábor és Szebeni István a TV2 csapatához igazoltak. Biztos vagyok benne, hogy az ő kvalitásaik és népszerűségük tovább erősítik a Tények és a Mokka brand-eket - nyilatkozta a hírigazgató.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meztelen videókat tett fel a netre a szexi riporternőről a leselkedő férfi

Meztelen videókat tett fel a netre a szexi riporternőről a leselkedő férfi
Erin Andrews-nak átszámítva 15,5 milliárd forint kártérítést ítéltek meg. Tovább olvasom