Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Gordon Ramsay megunta a konyhát

Az éttermek rettegett mumusa úgy tűnik, megunta a konyhákat és új kihívások után nézett. Legújabb sorozatában hotelekre feni a fogát, de továbbra sem válogat az eszközökben, hogy hogyan állítsa talpra azokat. Kíméletlen nyers stílus, drámai pillanatok, feszültség és ámulatba ejtő végeredmény a Pokoli hotelekben a Spektrum Home-on!
Gordon Ramsay sokat tett a vendéglátásért, hiszen rémesen lepukkant éttermek még rémesebb kínálatát, és szakácsainak tucatját szedte ráncba. Egy zsoldos hadseregnyi séfet tanított már meg brillírozni és a legmagasabb igényességgel ételt készíteni. Sokak képességeit méltatta ország-világ szeme előtt, vagy éppen álmukat porba tiporva eltanácsolta őket a pályáról. A focistából ételszakértővé avanzsált mentor rendkívüli szigorral, kíméletlen odamondással és folyton s folyvást káromkodva tette mindezt, de mégis - sőt talán éppen ezért - szeretjük. Ő a kíméletlen igazság megtestesítője. „Ékesszólása" pedig későbbi sorozatainak címét is meghatározta, hiszen erre utalt mind a magyar, mind pedig az eredeti angol cím: A fickó F-fel azaz a The F-Word. Akik attól félnének, hogy a vele töltött felhőtlen tévézésnek vége szakad, azokkal itt és most megosztjuk az örömhírt, hogy a Spektrum Home
jóvoltából megérkezett Magyarországra a Hotel Hell, melyet a csatorna Pokoli hotelek címmel fog műsorra tűzni.

Ramsay az új területen is a régi szerepében tűnik fel, lepukkant szállodákat, fogadókat vesz kezelésbe. A koszos hálószobák, penészes fürdőszobák, a tehetségtelen személyzet és borzasztó kiszolgálás csak pár példa azokra a dolgokra, amelyeket helyre kell tennie. Dacolva a kétségbeejtő állapotokkal, a kegyetlen maximalizmusáról híres Gordon Ramsay azt tűzi ki célul, hogy versenyképes, a mai gazdasági helyzetben is életképes hoteleket hagyjon maga mögött. Miközben lépésről lépésre halad az adott szálloda rendbetételével, sztárszakácsunk sajátos, utánozhatatlan módján küzd meg a tulajdonossal vagy épp a személyzettel. Egy biztos: szem nem marad szárazon!

Gordon Ramsay és a Pokoli hotelek november 26-tól minden hétköznap este 20:00-tól látható a Spektrum Home-on!
Gordon Ramsay és a Pokoli hotelek november 26-tól minden hétköznap este 20:00-tól látható a Spektrum Home-on!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autószimulátor a Google Earth-ben

Ezentúl akár Budapest belvárosában is végigszáguldozhat egy piros autóban a Google Earth legújabb… Tovább olvasom