Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 35°C Még több cikk.

Gyereket vár Kate Middleton?

Vilmos herceg feleségének terhességére utalhat, hogy Katalin hercegnő a minap nem volt hajlandó enni egy olyan ételféleségből, amelyet az orvosok általában nem javasolnak terhes nőknek.
Vilmos - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája - április 29-én kelt egybe polgári származású kedvesével, Kate Middletonnal, aki azóta a Cambridge hercegnője címet viseli.

Az alattvalók - a brit sajtóval együtt - azóta a következő nagy bejelentésre várnak: arra, amely a hercegi utód érkezését tudatja.

Ez ugyan hivatalosan még nem hangzott el. A The Sun - a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap - pénteken idézett forrásai szerint azonban feltűnő volt, hogy a házaspár minapi koppenhágai látogatásán Katalin hercegnő - udvariasan visszautasítva a kínálást - látványosan nem volt hajlandó enni egy mogyorókrém-készítményből, miközben férje és a vendéglátó dán trónörökös pár jóízűen kóstolgatta az ételféleséget.

A The Sun a hírhez fűzött kommentárjában kiemeli, hogy Nagy-Britanniában a szakértők jó ideje eltanácsolják a terhes nőket a mogyorókészítményektől, mivel egyes vélemények szerint kapcsolat lehet az ilyen ételek fogyasztása és a gyermekek allergiás tünetei között.

A lap bennfentes forrása szerint Katalin hercegnő maga nem allergiás a mogyorófélékre, és "a gorombaság sem jellemző rá", így a kínálás visszautasításának "egyetlen magyarázata" az lehet, hogy Vilmos herceg felesége gyermeket vár.

Az esetre azonnal felfigyeltek a fogadóirodák is. Az egyik legnagyobb brit fogadási hálózat, a Ladbrokes máris beszüntette a tétek elfogadását arra, hogy a hercegi pár első gyermeke még az uralkodó gyémántjubileuma - vagyis a királynő trónra lépésének 60. évfordulója alkalmából 2012 júniusában rendezendő központi ünnepségsorozat - előtt megszületik.

A The Sunnak nyilatkozó udvari források ugyanakkor igyekeztek hűteni a várakozásokat, mondván: a hercegnő még mindig nem szokta meg teljesen a folyamatos médiafigyelmet, és "teljesen elképzelhető az is, hogy egyszerűen nem szeret úgy enni, hogy közben kamerák szegeződnek rá."

Olvasóink írták

  • 1. mazsolaszolo 2011. november 04. 20:45
    „Dehogy terhes. Anorexiásan nem is lesz az soha.

    Az jár közel az igazsághoz, aki arra tippel, hogy Kate olyannyira ügyel minden nyílvános fellépésre, mosolyára, minden rezdülésére - merthogy a média mindenbe beleköt, lásd a legutóbbi cikizés a hajas fejbőre alatt húzódó sebhely miatt -, hogy biztos, hogy nem vállal be egy maszatolós mogyorórkém-szendvicset senki emberfia kedvéért nyílt színen. Mellesleg elég nagy hülye az az orvos, aki terhes nőnek nem tanácsolja a mogyorókrémet, merthogy attól lesz mogyoróallergiás a gyerek...a mogyoróallergia tipikusan genetikai hiba, nem szerzett allergia. A szerzett allergiák igen nagy százaléka sem más, mint pszihés elfojtások eredménye a testen. De ezt már a JOBB orvosok Angolhonban is pontosan tudják.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamarosan megjelenik Susan Boyle új lemeze

A Nagy-Britanniában hétfőn megjelenő album a Someone to Watch Over Me címet viseli. Tovább olvasom