Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 11. heti filmpremierek

Csütörtökön 8 új film is kerül a hazai mozikba. Van közte vígjáték, akció, krimi, de a romantika kedvelői sem maradnak néznivaló nélkül. Jó szórakozást!
Kevin Costner, Luc Besson, Michael Keaton, Aaron Paul - néhány húzónév a március 13-án a magyar mozikba kerülő 8 film stáblistájából. Kérem, lesz itt minden: akció, krimi, vígjáték, animáció és persze romantika is! Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

3 nap a halálig (3 Days to Kill) - Magyarul beszélő

Ebben a különleges akció-thrillerben egy ügynök, aki gyógyíthatatlan betegségben szenved úgy dönt, hogy feladja eddigi életét – újra akarja építeni elhidegült kapcsolatát feleségével és lányával. Amikor a titkosszolgálat kínál neki egy kísérleti, életmentő gyógyszert egy utolsó küldetésért cserébe, nem tudja visszautasítani. Két feladata lesz: miközben keresi a világ legkeményebb terroristáját, életében először kell figyelnie lányára is.

3 nap a halálig (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: McG

Szereplők: Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld

Producer: Luc Besson

Need for Speed - 3D (Need for Speed) - Magyarul beszélő

Tobey tehetséges autószerelő, aki csapatával szupergyors versenyautókat épít és versenyeztet. A csőd széléről próbálja megmenteni garázsát, amiért vonakodva, de mégis összeáll a gazdag, és arrogáns ex-NASCAR pilótával, Dino Brewsterrel. Már majdnem megköti az év üzletét az egyik autókereskedővel, Juliaval, amikor egy illegális versenyen Dino átveri, és Tobeyt emberölés vádjával ártatlanul elítélik.

Két évvel később, a frissen szabadult Tobey eltökélt szándéka, hogy bosszút áll Dino Brewsteren, aki csapdába csalta, és rács mögé juttatta őt. Egyetlen cél vezérli, hogy elintézze az autóversenyzőt, méghozzá a hírhedt De Leon futamon. Ám ahhoz, hogy időben befusson a versenyre, minden létező akadályt le kell küzdenie a keleti parttól egészen a nyugati partig. Szupergyors verdájával hasít az utakon, míg nyomában a zsarukkal, és Dino embereivel csak hűséges csapatában és a leleményes Juliában bízhat. Segítségükkel Tobey felrúg minden lehetséges szabályt, és bebizonyítja, hogy aki szenvedéllyel versenyez, az csakis győztesként kerülhet ki. Mert nála a szerelem, a bosszú, és benzin együtt pörgeti fel a motort.

Need for Speed (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Scott Waugh

Szereplők: Aaron Paul, Dominic Cooper, Michael Keaton, Dakota Johnson

Nyomtalanul (Kvinden I Buret) - Magyarul beszélő

Egy szolgálatteljesítés közben vétett hiba miatt a tehetséges, de öntörvényű nyomozót, Carl Mřrc-ot parkolópályára állítják, és megbízzák, hogy egy alagsori irodában irányítsa a Q-ügyosztály munkáját. Társa, Assad segítségével megoldatlanul lezárt ügyeket vesznek újra elő, hogy szelektálják és átolvassák a régi aktákat. Egy nap kezükbe kerül egy eltűnéses-öngyilkossági ügy, és a páros váratlanul olyan részletre bukkan, amely új megvilágításba helyezi az esetet. Minél tovább nyomoznak, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az öngyilkosságként lezárt ügy valójában bűncselekmény volt. Az egyetlen szemtanú azonban az eltűnt beszédképtelen öccse, aki csak korlátozottan képes kommunikálni, és nem akárkinek nyílik meg. Ráadásul a nyomozók főnöke is mind gyanakvóbban tekint a különcnek tekintett párosra.

Nyomtalanul

Rendező: Mikkel Nřrgaard

Szereplők: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Mikkel Boe Fřlsgaard

Mr. Peabody és Sherman kalandjai - 3D (Mr. Peabody & Sherman) - Magyarul beszélő

Mr. Peabody a világ legokosabb embere lehetne – ha nem volna kutya. Így viszont ő a világ egyetlen olyan négylábúja, aki egyesíti magában Einstein eszét, Sherlock Holmes logikáját, Oscar Wilde szellemességét és James Bond bátorságát. A különleges eb egyszerű gazdája és kiváló barátja, Sherman, átlagos srác: de a kalandjai, hála a kutyájának, különlegesek.

Mr. Peabody időutazó csodagépet épít, ám a Voltkompot Sherman engedély nélkül használja, és ettől összezavarodik a történelem, összekuszálódik az idő, és kutyanehéz feladat, hogy minden a helyére kerüljön. A kiváló páros szerencsére szereti a kutyanehéz feladatokat – főleg, ha közben nagyokat lehet nevetni.

Mr. Peabody és Sherman kalandjai (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Rob Minkoff

Zeneszerző: Danny Elfman

Szerelem a felhők felett (Amour & turbulences) - Magyarul beszélő

Julie három éve szakított Antoine-nel, a javíthatatlan nőcsábásszal. A képzőművészként egyre sikeresebb Julie közelgő esküvőjére utazik vissza New York-ból Párizsba, ám a légitársaság hibájából a business class-on kap csak helyet. A gépre felszállva a legnagyobb meglepetésére Antoine ül mellette, aki egy új állás reményében repül haza Franciaországba. A meglepetésszerű találkozást mind a két fél igen kellemetlenek ítéli meg és mindent megtesznek, hogy új helyre ülhessenek a gépen, de erre nincs lehetőség. A viharos repülő út alatt a páros felidézi kapcsolatuk örömteli pillanatait és árnyoldalait egyaránt, s a kényszerű összezártságban tisztázzák az eddig elhallgatott konfliktusaikat. Mire Párizsban leszállnak, a korábbi sérelmek és problémák kibeszélése nyomán ismét fellángolnának az érzelmek, csakhogy Julie-t várja vőlegénye, akihez - tudtán kívül - történetesen Antoine megy állásinterjúra.

Szerelem a felhők felett (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Alexandre Castagnetti

Szereplők: Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Jonathan Cohen, Brigitte Catillon

Vijay és én (Vijay and I) - Feliratos

Úgy tűnik, Will Wilder negyvenedik születésnapját családja és barátai is elfelejtették. Ráadásul mindenki azt hiszi, hogy halott, miután súlyos baleset éri az autóját, amelyet azonban elloptak. A helyzet aligha lehetne szomorúbb egy New York-i színész számára, aki már amúgy is régóta mellőzöttnek érzi magát egy gyerekműsor béna zöld nyulának szerepében.

Elhatározza, hogy részt vesz a saját temetésén, ahol megtudhatná, ki mit gondol róla valójában. Rad, egy indiai étterem-tulajdonos segítségével Will a turbános-szakállas Vijay Singh bőrébe bújik: egy jóképű és udvarias szikh férfivá alakul. Ennek köszönhetően sok újdonságot derít ki Willről, miközben Vijay egyre szimpatikusabb lesz mindenkinek, különösen frissen "megözvegyült" feleségének, Juliának.

Vijay és én (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Sam Garbarski

Szereplők: Moritz Bleibtreu, Patricia Arquette, Danny Pudi

Az apáca (La Religieuse) - Feliratos

Az 1760-as évek Franciaországában egy ártatlan és életvidám lányt szülei kolostorba kényszerítenek. Suzanne (Pauline Etienne) minden erejével lázad a fiatalság, a nőiség és az élet törvényeivel szemben álló rabság ellen. A korabeli egyház nem nézi jó szemmel a lány szabadulási törekvéseit, és nyers szadizmussal próbálja letörni azt: Suzanne-nak a zárda nővéreinek megaláztatásaival és szexuális erőszakoskodásával kell megküzdenie.

Az apáca

Rendező: Guillaume Nicloux

Szereplők: Pauline Etienne, Marc Barbé, Pascal Bongard, Agathe Bonitzer

Názáreti Mária (Maria di Nazaret) - Feliratos

Jézus Krisztus édesanyját a Boldogságos Szűzanya életét mutatja be ez a lélegzetelállító eredeti helyszíneken forgatott, kitűnő karakterek által gazdagított, ugyanakkor mindenki számára sokatmondó filmdráma. A jelenetek alatt átérezhető "az Úr szolgáló leányának" Máriának a személyisége, Istenben élt mélységes hite és Szent Fia iránt érzett végtelen szeretete. Élete az "Íme, itt vagyok" ismétlése az angyali üdvözlettől kezdve Jézus kereszthaláláig, ugyanis Názáreti Mária igent mondott Istennek, amit még a Fia elvesztésekor érzett fájdalmában is megerősített. Az isteni akarat teljesítése által rátalált a teljes végtelen boldogságra.

Názáreti Mária

Rendező: Giacomo Campiotti

Szereplők: Alissa Jung, Andreas Pietschmann, Luca Marinelli, Paz Vega

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Diákhitel Központ: mobilalkalmazáson keresztül is követhetik egyenlegüket a hallgatók

A alkalmazás Android és iOS operációs rendszerekkel ellátott mobileszközökre ingyenesen… Tovább olvasom