Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 13. heti filmpremierek

Csütörtökön 5 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Van közte vígjáték, dráma és bibliai témájú is. Jó szórakozást!
Olivia Wilde, Sam Rockwell, Sir Anthony Hopkins, Russell Crowe, Michael Caine, Gillian Anderson - néhány húzónév a március 27-án a magyar mozikba kerülő 5 film stáblistájából. A műfaj is színes: dráma, vígjáték, fantasy. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

Noé (Noah) - Magyarul beszélő

A bibliai hős Noé szenved az apokaliptikus vízióktól, hogy már közel az özönvíz napja, amely megtisztítsa a világot a gonosztól. Noé mindent megtesz azért, hogy megmentse a családját a közelgő katasztrófától, de a feladat, amely a vállára róttak sokkal nagyobb mint egypár ember megmentése.

Noé (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Darren Aronofsky

Szereplők: Russell Crowe, Emma Watson, Jennifer Connelly, Sir Anthony Hopkins

Müködik a kémia (Better Living Through Chemistry) - Magyarul beszélő

Egy boldogtalan házasságban élő, kisvárosi gyógyszerész, viszonyba keveredik egy trófea feleséggel, aki bevezeti őt a csodálatos vényköteles gyógyszerek világába. Amikor elkezdenek ábrándozni a nő férjének meggyilkolásáról, minden a darabjaira kezd hullani.

Müködik a kémia (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: David Posamentier, Geoff Moore

Szereplők: Sam Rockwell, Olivia Wilde, Michelle Monaghan

Éljen a szabadság! (Viva la liberta) - Feliratos

A politika őrület. De tudjuk mindannyian, hogy az őrületet és a zsenialitást csak egy hajszál választja el egymástól. Kénytelen ezzel szembesülni Andrea Bottini, az olasz ellenzék tagja is, amikor pártjának vezetője, Enrico Olivieri a választások előtt megelégeli az ellenzék népszerűtlenségét, a folyamatos bénázást és úgy dönt, hogy mindenféle bejelentés nélkül elhagyja az országot. A nyilvánosság előtt nem vallhatják be, hogy Enrico eltűnt, ezért Bottininak nem marad más választása, mint felkeresni a pártelnök ikertestvérét, Giovanni-t, hogy ő játssza el a politikust. Az eddig háttérbe szorult fivér csaknem ideális a szerepre: művelt, megnyerő, humoros – az egyetlen gond az, hogy nem beszámítható, nemrég engedték ki az elmegyógyintézetből. Bottini lepődik meg a legjobban, amikor látja, az elszabadult hajóágyúként viselkedő testvér hogyan rázza fel a régóta válságban vergődő pártot.

Éljen a szabadság! (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Roberto Ando

Szereplők: Toni Servillo, Valerio Mastandrea

Mr. Morgan utolsó szerelme (Mr. Morgan's Last Love) - Feliratos

Mr. Morgan több évtizedes házasság után elveszíti szeretett feleségét. A Párizsban élő, nyugdíjas filozófiaprofesszor elveszti minden életkedvét, s fájdalmában családja sem jelent vigaszt számára. Ám egy nap találkozik egy szabadszellemű, vidám francia nővel, aki ismét olyan érzéseket ébreszt a férfiban, amelyekről azt hitte, már sosem lesz bennük része. Mr. Morgan és Pauline kapcsolatához pedig tökéletes háttérül szolgál a szerelem városa, Párizs.

Mr. Morgan utolsó szerelme (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Sandra Nettelbeck

Szereplők: Michael Caine, Clémence Poésy, Justin Kirk, Gillian Anderson

Szerelmem, New York (Nous York) - Magyarul beszélő

A harmincas éveiben járó baráti társaság, Michael, Nabil és Sylvain New Yorkba utaznak, hogy meglátogassák barátaikat, a születésnapos Samiát, valamint Gabriellet. A két lány pár évvel korábban költözött a városba, hogy szerencsét próbáljon. Samia egy híres színésznő asszisztenseként remek egzisztenciát alakított ki, míg Gabrielle jóval szerényebb körülmények között él, és egy nyugdíjas otthonban dolgozik. Most, hogy újra együtt a csapat, az öt jó barát elindul, hogy együtt fedezzék fel a kultikus várost. Útjukat nevetés és a jókedv kíséri, valamint a régi érzelmek is felszínre törnek.

Szerelmem, New York

Rendező: Géraldine Nakache, Hervé Mimran

Szereplők: Manu Payet, Nader Boussandel, Baptiste Lecaplain, Leila Bekhti

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erről a gépről küldte első e-mailjét Bill Clinton

A Toshiba Satellite Pro 435CDS gépet elárverezik, 10 ezer dollár a kikiáltási ára. Tovább olvasom