Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 14. heti filmpremierek

Csütörtökön 5 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Van közte vígjáték, thriller, sőt, egy karácsonykor játszódó is. Jó szórakozást!
Christian Clavier, Mia Wasikowska - két húzónév az április 3-án a magyar mozikba kerülő 5 film stáblistájából. A műfaj is sok színű. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

Nagytudásúak (Les profs) - Magyarul beszélő

A Jules Ferry gimnázium a maga 12 százalékos eredményességi mutatójával messze a legrosszabb középiskola egész Franciaországban. Mivel rosszabb már úgysem lehet, a minisztériumban úgy döntenek, kutyaharapást szőrével alapon a legalkalmatlanabb tanári kart küldik a suliba, hogy kozmetikázzanak valamit ezeken a katasztrofális eredményeken. A cél: elérni az 50%-ot, különben a Jules Ferry Gimnázium bezárja kapuit. Ám kétséges, hogy ennyi bizarr figurával mire megy a diákság: a történelemtanár Napóleonnak képzeli magát, a filozófusnak egy szavát sem érteni, a kémiaprofesszor kísérletei életveszélyesek, míg a fiatal és csábos franciatanárnő láttán a fiúk gyorsabban olvadnak, mint egy csokinyúl. És akkor ott van még Tiroci tanár úr, akiről valójában senki nem tudja, mit is tanít.

Nagytudásúak

Rendező: Pierre-François Martin-Laval

Szereplők: Christian Clavier, Isabelle Nanty

Házasokk (The Knot) - Magyarul beszélő

Miért is házasodjunk meg? Nos, Alexandrának és Jeremy-nek nincsenek kétségei a választ illetően: együtt akarnak lenni, örökké. Vajon lehetséges-e, hogy a dezertáló koszorúslányok, az összetört autók, egy kitérő a sürgősségire és néhány házhoz szállított sertéshere útjába álljon az igaz szerelemnek? Jeremy az előző esti kanbuli után hiányos memóriával ébredezve azon tűnődik, vajon mit kereshet egy transzvesztita az ágyában. Ezzel egy időben a vőfély, Peter és a haverjai a másnaposságuk ellenére is igyekeznek időben elbotorkálni a templomba. Mindeközben az iruló-piruló menyasszony, Alexandra ingerülten ébred a lánybúcsú után, amelynek végén az egyik szexőrült barátnője ágyba vitte a chippendale-fiút. A koszorúslányok igyekeznek helyrepofozni Alexandrát arra a pillanatra, amikor végig kell sétálnia a templomfolyóson, hogy végre kimondja a boldogító "igen"-t.

Házasokk (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Jesse Lawrence

Szereplők: Talulah Riley, Matthew McNulty, Noel Clarke, Mena Suvari

A hasonmás (The Double) - Feliratos

A félénk Simon teljesen tehetetlennek érzi magát élete alakulását illetően; munkatársai keresztülnéznek rajta, anyja megveti, álmai asszonya pedig ügyet se vet rá. Amikor új kolléga érkezik a munkahelyére, elkeseredése csak tovább fokozódik, James ugyanis fizikailag pontos mása Simonnak, személyiségében azonban gyökeresen eltér tőle: magabiztos, karizmatikus és szeretik a nők. Simon legnagyobb rémületére hamarosan azt veszi észre, hogy James nemcsak a saját életét irányítja, de kezdi átvenni az uralmat Simon ügyei felett is.

A hasonmás

Rendező: Richard Ayoade

Szereplők: Mia Wasikowska, Jesse Eisenberg

Reszkessetek kutyaütők! (Alone for Christmas) - Magyarul beszélő

A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsony alkalmával és hiába szeretnék, a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá teszik az üresen maradt ház életét. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.

Reszkessetek kutyaütők! (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Joseph J. Lawson

Szereplők: David DeLuise, Kim Little

9 hónap letöltendő (9 mois ferme) - Magyarul beszélő

Ariane Felder teherbe esett, ami nem is lenne meglepő, ha nem a legfelsőbb bíróság szigorú erkölcsű, határozottan szingli bírája lenne. Ami még meghökkentőbb, hogy az apasági teszt eredménye szerint Bob, az erőszakos bűncselekménnyel vádolt, visszaeső bűnöző a születendő gyermek apja. Ariane emlékei szerint nem töltött intim pillanatokat Bobbal, ezért megpróbálja kideríteni, hogyan is eshetett meg vele mindez, s vajon mit tartogat hármójuknak a jövő.

9 hónap letöltendő (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Albert Dupontel

Szereplők: Albert Dupontel, Sandrine Kiberlain

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politikai reklám miatt milliós büntetés az ATV-nek

A Nemzeti Választási Bizottságszerint az ATV törvénysértően közölt politikai reklámokat. Tovább olvasom