Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 17. heti filmpremierek

Csütörtökön 7 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Van közte akicó, dráma, vígjáték, horror, sőt természetfilm is. Jó szórakozást!
Cameron Diaz, Paul Walker, Emma Thompson, Pierce Brosnan, Timothy Spall - néhány húzónév az április 24-én a magyar mozikba kerülő 7 film stáblistájából. Kérem, lesz itt minden: akció, vígjáték, horror, dráma, de még 3D-s természetfilm is! Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

Göndör fürtök (Sacro Gra, Pelo malo) - Feliratos

A film hőse a kilenc éves Junior, aki mulatt apjától makacs, göndör fürtöket örökölt. Az érzékeny, befelé forduló, különös kisfiú azonban az éves iskolai fotóra egyenes hajat szeretne. Pont olyat, mint amilyen a tévében Miss Venezuleának van. A hajával való állandó foglalatossága a tükör előtt mindennapi súrlódások, veszekedések forrásai anyjával, aki mindezekben a fiú homoszexualitásának bizonyítékát látja. Junior hiába küzd anyja szeretetéért, a nő képtelen elfogadni őt. Junior kénytelen szó szerint és képletesen is lenyírni magáról mindent, ami másságának bizonyítéka lehet.

Mindezek háttereként egy állandó változásban forrongó ország képét látjuk, ami tele van veszélyekkel, ahol kétségbeesett szegénység és munkanélküliség mozgatja az emberek gondolkodását. Ahol egy gyerek mássága teljességgel elfogadhatatlan, és így még nagyobb veszélynek, szenvedésnek van kitéve, mint a többiek.

Göndör fürtök (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Mariana Rondón

Szereplők: Samuel Lange Zambrano, Beto Benites

Az elnémultak (The Quiet Ones) - Feliratos

A karizmatikus, ám vitatható módszerekkel dolgozó egyetemi fizika tanár, Harris ráveszi legjobb diákjait, hogy csatlakozzanak egy veszélyes kísérlethez: negatív emberi energiából akarnak kopogtatószellemet létrehozni. A kísérlet tárgya egy csábító, ám veszélyes fiatal nő, akinek sötét energiája sérült pszichéjében mutatkozik meg. Ahogy a kísérlet kezd kibontakozni, a diákok és a professzor szembetalálják magukat a szörnyű valósággal: kimondhatatlan erőt szabadítottak el, melynek hatalma minden addigi várakozást felülmúl.

Az elnémultak (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: John Pogue

Szereplők: Jared Harris, Sam Claflin, Olivia Cooke, Erin Richards

A csajok bosszúja (The Other Woman) - Magyarul beszélő

A bosszú útjai kiismerhetetlenek. És nagyon szórakoztatóak. Amikor egy boldog párkapcsolatban addig sosem kételkedő nő rájön, hogy a szerelme kettős életet él, és ő csupán másodhegedűs, különös ötlete támad.

Megkeresi a másik nőt, és vele együtt terveli ki, miképpen emlékeztessék a hűtlen férfit arra, hogy a kettőnél jobb az egy. A terv része egy harmadik nő: egy igazi, ellenállhatatlan bombázó is.

A csajok bosszúja (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Nick Cassavetes

Szereplők: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Don Johnson

Amazónia (Amazonia) - Magyarul beszélő

Az Amazónia a Föld legnagyobb esőerdejének szívébe kalauzol minket, egy csodálatos családi-, természet és egyben kalandfilm, az Amazonas esőerdejének szépségéről és sokszínűségéről, erről a kivételes tájról, mely a bolygón létező leggazdagabb ökoszisztémát hozta létre. A film főszereplője egy kapucinus majomkölyök, aki ketrecéből szabadulva, egy baleset nyomán kikerül a dzsungelbe. Sai - aki fogságban született és nevelkedett - miután lezuhan a repülő, amellyel szállították, egyedül találja magát a buja őserdőben. Egy rendkívüli kaland hőseként találkozik az erdő lakóival, szembesül a veszélyekkel és a csodálatos, néha mérgező növényzettel. Félelmetes ragadozókkal és az Amazonas dagályával is szembenézve kezdi meg hosszú utazását, miközben megtapasztalja, hogy az egyedüli reménye, ha otthonra lel társai között.

Amazónia (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Thierry Ragobert

Veszélyzóna (Brick Mansions) - Magyarul beszélő

Detroit rendőrsége fallal vette körül a Téglatelep néven elhíresült paneldzsungelt. A külvilágtól elzárt városrészt a helyi gengszterek feje irányítja, aki a markában tart mindenkit. Amikor szállítás közben eltűnik egy katonai neutronbomba, a város vezetői egy profi zsarut küldenek a zárt falakon belülre, hogy beépüljön, megtalálja és semlegesítse a veszélyt egy helyi lázadó segítségével.

Veszélyzóna (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Camille Delamarre

Szereplők: Paul Walker, Robert Maillet

Százkarátos szerelem (Love Punch) - Magyarul beszélő

Kate és Richard igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket. Amikor pedig pénzüket visszaszerezni így sem tudják, kétségbeesett tervet eszelnek ki: az őket kisemmiző párizsi cég vezetőjének esküvőjére bejutva meglovasítanák a bájos menyasszony milliókat érő gyémánt nyakláncát, aminek az értéke kényelmesen biztosíthatná nyugdíjas éveiket. Vakmerő kalandjukban legjobb barátaik sietnek segítségükre, de az ötlet még így is eszelősnek hat: búvárkodni, hegyet mászni, embert és gyémántot rabolni nem éppen az ő koruknak és habitusuknak megfelelő rekreációs programsorozat.

Százkarátos szerelem (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Joel Hopkins

Szereplők: Emma Thompson, Pierce Brosnan, Timothy Spall

Borgman (Borgman) - Feliratos

Az utóbbi évek legsötétebb humorú filmjében a gonosz egyenesen a föld alól érkezik, a csavargó Borgman személyében. Bekopogtat egy holland mintacsalád házának ajtaján, és amikor már puszta megjelenésével képes viszályt szítani a férj és felesége között, rögtön tudja, hogy jó helyen jár.

Borgman

Rendező: Alex van Warmerdam

Szereplők: Jan Bijvoet, Hadewych Minis, Jeroen Perceval

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vicces videó: A zenélő hörcsög

A rágcsáló Jason Derulo Talk Dirty című számát imitálja - vagy nem. Tovább olvasom