Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 31. heti filmpremierek

Csütörtökön 3 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Köztük Cameron Diaz és Jason Segel "szexvideóját". Jó szórakozást!
Július 31-én három új film kerül a magyar mozikba.

A VÁLASZTÉK:

Szexvideó (Sex Tape) - Magyarul beszélő

Jay és Annie 10 év után is boldog, kiegyensúlyozott házasságban élnek, de a hosszú idő és a két gyerek kioltotta kapcsolatukból a szenvedélyt. Hogy újra lángra lobbantsák, készítenek egy izgalmas szexvideót. Az ötlet nagyszerűnek tűnik egészen addig, míg rá nem ébrednek, hogy privát filmjük nyilvánosságra került. Kétségbeesésükben őrült kalandba kezdenek, - lenyomozva a film útját barátaiknál, családjuknál, még Annie főnökénél is - hogy megmentsék hírnevüket, józan eszüket, de legfőképpen a házasságukat.

Szexvideó (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Jake Kasdan

Szereplők: Cameron Diaz, Jason Segel, Rob Lowe

Frank (Frank) - Magyarul beszélő

Az Oscar-jelölt Michael Fassbender alakítja Franket, a kiejthetetlen nevű indie banda, a The Soronprfbs frontemberét ebben az egyéni hangulatú zenés vígjátékban. Frank még a zenészek körében is igazi különcnek számít: csak a tökéletes hangzás érdekli, mindenben az inspirációt keresi – és még alvás közben sem veszi le az egész fejét körbevevő hatalmas papírmasé maszkot. Frank és csapata kizárólag a popszakmát messzemenőkig elutasító egyéniségekből áll.

Ebbe a furcsa társaságba érkezik az ambíciókkal teli Jon, akinek a legvadabb álmai válnak valóra, amikor egy váratlan üresedés miatt, pusztán kényszerűségből felveszik a bandába. A kis csapat hamarosan maga mögött hagyja a civilizációt, egy kis erdei házban kezdenek el kísérletezgetni, hogy megalkossák a tökéletes albumot – Jon pedig kénytelen felismerni, hogy a zenészélet nem annyira egyszerű, mint ahogy a bulvárlapokban olvassuk. A kezdeti feszültségek tovább fokozódnak, ahogy a The Soronprfbs elkezd népszerűvé válni az interneten és Jon megpróbál összejönni Frank ördögien szexi alkotótársával, Clarával.

Frank (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Lenny Abrahamson

Szereplők: Michael Fassbender, Domhnall Gleeson, Maggie Gyllenhaal

Országúti bosszú (The Rover) - Magyarul beszélő

Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. Nem az értékről, hanem az elvről van szó: a kalandor nem tűri, hogy lopjanak tőle. Üldözőbe veszi az őt megrövidítő bűnözőket, és bár mindössze a saját autóját szeretné visszaszerezni, miután ezt szép szóval nem éri el, kíméletlen bosszúba kezd. Ebben váratlanul a segítségére lesz a banda egy rablás során megsérült és hátrahagyott tagja, a sótlan és szellemileg kissé visszamaradott Rey, akivel furcsa párost formálnak a bosszúhadjárat során.

Országúti bosszú (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: David Michôd

Szereplők: Guy Pearce, Robert Pattinson

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pekingi és chicagói építészek tervezik a Lucas-múzeumot

A múzeumban a filmes festmény-, illusztráció- és digitális művészeti gyűjteményét láthatja majd a… Tovább olvasom