Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 41. heti filmpremierek

Csütörtökön 4 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Köztük Jeremy Renner és Pierce Brosnan legújabb filmjét. Jó szórakozást!
Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Oscar Isaac, Jeremy Renner, Michael Sheen, Pierce Brosnan - néhány húzónév az október 9-én a magyar mozikba kerülő 4 film stáblistájából. A műfaj is színes: akció, thriller, dráma. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

Kétarcú január (The Two Faces of January) - Feliratos

Európai vakációjuk során Athénba érkezik a karizmatikus Chester és vonzó felesége Colette 1962 nyarán, ahol találkoznak egy görögül beszélő amerikaival. Rydal, aki idegenvezetőként dolgozik és nem utolsó sorban turista hölgyek társaságát keresi, elfogadja az elbűvölő asszony vacsora meghívását, hogy a jómódú pár közelébe kerülhessen. Amikor a hotelbe érkezik, a pillanat hevében Chester ráveszi, hogy segítsen eltüntetni egy eszméletlen férfi testét, aki állítólag megtámadta őt. Hármójuk sorsa ettől kezdve menthetetlenül összefonódik. Chester sötét titkai és a kialakuló szerelmi háromszög egy országokon átívelő háborút indít el a két férfi között.

Kétarcú január
(Magyar feliratos előzetes)


Rendező: Hossein Amini

Szereplők: Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Oscar Isaac

Világok között (Zwischen Welten) - Feliratos

Jesper Afganisztánban szolgál a német hadseregben. Bár nemrégiben vesztette el bátyját a háborúban, mégis vállalkozik egy újabb kiküldetésre. A férfi csapatának meg kell őriznie a törékeny egyensúlyt a falubeliek és a megszálló törzsi milícia között, amiben nagy segítségére van egy fiatal tolmács, Tarik. Amikor Tarik családja veszélybe kerül, Jesper válaszút elé ér: vajon felettesei parancsára, vagy saját emberségére hallgasson inkább?

Világok között
(Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Feo Aladag

Szereplők: Ronald Zehrfeld, Mohsin Ahmady

Jobb, ha hallgatsz (Kill the Messenger) - Magyarul beszélő

Egy újságíró egy sztori nyomába eredve rájön, hogy a CIA keze is benne van egy kokainszállítmányban, amelynek célja, hogy egy nicaraguai lázadó sereget felfegyverezzen. Beleássa magát a történetbe, és nyilvánosságra hozza a bizonyítékokat, ám a CIA és néhány konkurens újságíró támadást intéz ellene és családja ellen egyaránt.

Jobb, ha hallgatsz
(Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Michael Cuesta

Szereplők: Jeremy Renner, Ray Liotta, Paz Vega, Michael Sheen

November Man (The November Man) - Magyarul beszélő

Peter Devereaux-t, a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fourniernak, akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre. Peter maga is célponttá válik. Egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, David Masont küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt. A macska egér játszmában Devereaux már nem tudja kiben bízhat. Itt már nincsenek szabályok, nincsenek szövetségesek. Az egykori legjobb kém egyszemélyes háborúban veszi fel a harcot: miközben igyekszik megvédeni pártfogoltját, a CIA korrupt ügynökeit is ki kell iktatnia.

November Man
(Angol nyelvű előzetes)

Rendező: Roger Donaldson

Szereplők: Pierce Brosnan, Olga Kurylenko

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konyhai perpetuum mobile - videó

Drága mulatság, viszont garantáltan örökké mozog. Tovább olvasom