Délmagyar logó

2018. 02. 17. szombat - Donát -2°C | 7°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 45. heti filmpremierek

Csütörtökön 4 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Köztük Christopher Nolan és Terry Gilliam legújabb rendezését.
Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Christoph Waltz, Matt Damon - néhány húzónév a november 6-án a magyar mozikba kerülő 4 film stáblistájából. A műfaj is színes: akció, sci-fi., dráma. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

CSILLAGOK KÖZÖTT (Interstellar) - Magyarul beszélő

Tudósok felfedeznek egy féreglyukat az űrben, és egy csapatnyi felfedező meg kalandor nekivág, hogy átlépje mindazokat a határokat, amelyeket addig áthághatatlannak hittünk: túl akarnak lépni téren és időn.

CSILLAGOK KÖZÖTT
(Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Christopher Nolan

Szereplők: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine

TILTOTT TÁNCOK (Jimmy's Hall) - Feliratos

James Gralton 1932-ben, tíz év amerikai távollét után visszatér szülőföldjére, Írországba, hogy újranyissa egykori tánctermét. A látszólag ártatlan vállalkozás azonban nem csak rajongókra, hanem komoly ellenállókra is talál a közösségben, a feltörő indulatok pedig hamarosan erőszakba torkollnak.

TILTOTT TÁNCOK
(Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Ken Loach

Szereplők: Barry Ward, Simone Kirby

ÉSZAKIAK - A VIKING SAGA (Northmen: A Viking Saga) - Magyarul beszélő

A saját királyuk száműzte őket hazájukból, ezért egy maroknyi harcedzett viking Britannia felé indul, hogy raboljanak és fosztogassanak. Vakmerő vezetőjük, Asbjörn irányításával veszélyes vállalkozásba fognak: kolostorokat akarnak kirabolni, hogy a kincsekkel visszavásárolják a szabadságukat. Az útjuk azonban másképp alakul. A tomboló viharban hajótörést szenvednek a skót partoknál. Ellenséges vonalak mögött ragadnak, egyetlen esélyük van az életben maradásra, ha eljutnak a távoli viking gyarmatra, Danelagba. Út közben a vikingek foglyul ejtik a bátor Lady Ingheant, Dunchaid király lányát. A száműzött harcosok megragadják a nagy váltságdíjjal kecsegtető lehetőséget. De Dunchaid király készül a harcra és összehívja kegyetlenségéről hírhedt zsoldosseregét. Az északiak végül csak egy titokzatos szerzetes, Conall segítségével tudnak elmenekülni a zsoldosok és könyörtelen vezéreik, Hjorr és Bovarr elől. Miközben Conall az egyetlen biztonságos úton vezeti a vikingeket Danelag felé, elkezdődik a harc az idővel, amelynek tétje élet és halál.

ÉSZAKIAK - A VIKING SAGA
(Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Claudio Fäh

Szereplők: Tom Hopper, Charlie Murphy

A ZÉRÓ ELMÉLET (The Zero Theorem) - Feliratos

Az egzisztenciális szorongással sújtott különc és visszahúzódó számítógépes zseni Qohen Leth egy elhagyatott templomban egymagában dolgozik. Minden nap egy bizonyos telefonhívásra vár, melyről megvan győződve, hogy magyarázatul fog szolgálni azon kérdéseire, melyek megválaszolására régóta vár. A Vezetőség titokzatos munkával bízza meg, melynek célja, hogy egyszer és mindenkorra kiderítse az élet értelmét vagy megállapítsa annak hiányát. A megbízás után különös látogatók jelennek meg a zavart tudósnál: a kacér Bainsley és a vezetőség csodagyereke Lucas. Az élet nagy kérdését kutató Qohen életében először találkozik a szerelem és a vágyakozás erejével, melyeket saját létének egyetlen értelméül interpretál.

A ZÉRÓ ELMÉLET
(Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Terry Gilliam

Szereplők: Christoph Waltz, Matt Damon, Mélanie Thierry, Lucas Hedges

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aláírást gyűjt a spanyol ápolónő a Madrid egészségügyi tanácsos lemondásáért

A követelések között szerepel az is, hogy az illetékesek készítsenek egy olyan egészségügyi… Tovább olvasom