Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Hajdú Steve és LL Junior is nótára fakad a Muzsika TV-n

A Muzsika TV egyik legsikeresebb műsora, a Nem élhetek muzsikaszó nélkül nem kis vállalkozásba fogott az idén.
Az ország legismertebb színészeit, énekeseit, nótás kedvű művészeit és az operett műfaj sztárjait csábítja a műsor kamerái elé. Ismert emberek, ismeretlen helyzetben. Nótázó Hajdú Steve és LL Junior. Mészáros János Elek táncra perdül, Gönczi Gábor nem műsort vezet, míg Szacsvay László a színház aranykorát idézi meg dalaival!

Egy műsor tele slágerekkel. Népdaloktól, Karády dalokon át, a legszebb Lehár operettekig!

Csak néhány név a hosszú listáról: Szacsvay László, Hajdú Steve, Tóth Auguszta, Tunyogi Bernadett, Szendy Szilvia, Peller Károly, Benedekffy Kati, Domoszlai Sándor, Faragó András, Fésűs Nelly, Csonka András, Farkas Bálint, Poór Péter, Fodor Annamária.

Hajdú Steve is dalra fakad.
Hajdú Steve is dalra fakad.

Az ország legnépszerűbb napi sorozatának, a Barátok köztnek a sztárjai is a Muzsika TV-n fakadnak dalra. Várkonyi András, Tihanyi-Tóth Csaba és Dósa Matyi új oldalukat mutatják meg a nézőknek.

Persze a mulatós műfaj legnagyobbjai is megjelennek: Bódi Guszti és a Fekete szemek, a Váradi Roma Café, Sihell Ferry, Nótár Mary és Bangó Marika.

A legismertebb nótaénekesek sem maradhatnak ki, mint Madarász Katalin, Szentendrei Klára, Lovay László, Koltai László, Gránát Zsuzsa, Csala Judit, Békési Kocsor Irén, Hatvani Kiss Gyöngyi, Újvári Marika, Nógrádi Tóth István. De csak akkor lesz teljes a repertoár, ha eláruljuk, hogy a legnagyobb hazai prímások kísérik a művészeket, Déki Lakatos Sándor, Ifj. Déki Lakatos Sándor, Ifj. Sánta Ferenc, Sárközi Béla vagy éppen Lakatos Miklós.

Egy különleges műsorsorozat, változatos műfajokkal és elismert előadókkal várja egész évben a Muzsika TV nézőit.

Első adás március 15-én, aztán minden hétfőn, szerdán és pénteken 13 órától Nem élhetek muzsikaszó nélkül a Muzsika TV műsorán!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvette zuhanását egy hegymászó

30 métert zuhant a meredek hegyoldalon egy hegymászó, aki felvette az esetet. A szerencsén múlt,… Tovább olvasom