Délmagyar logó

2018. 08. 20. hétfő - István 19°C | 32°C Még több cikk.

Hatalmas party az X-Faktor színpadán - ByeAlex együtt tombolt a Tollfelvásárlókkal

Az RTL Klubon szombat este ismét a meglepő és lélegzetelállító produkcióké volt a főszerep.
Az X-Faktor 2017-es évadának második adása kisebb ijedtséggel indult, ugyanis ByeAlex elkésett a válogatóról, így mentortársai Gáspár Laci, Radics Gigi és Puskás Peti nélküle kezdték el az énekesek és zenekarok meghallgatását.
Végül Alex is csatlakozott és sikerült úgy felpörögnie, hogy még a színpadra is felpattant és a Tollfelvásárlók nevű formáció dalára hatalmasat bulizott. A széttépett párnákból kiszabaduló tollak pedig az egész stúdiót belepték.

Voltak azonban, akikkel sem bulizni, sem találkozni nem szerettek volna többé a mentorok.
Ács Norbert, aki állította, hogy Anastacia asszisztense, hiába könyörgött, had mehessen tovább a táborba, végül hazaküldték a mentorok. Naomi Judit pedig hangvillával érkezett és hangolódott, de bizarr produkcióját 4 nemmel értékelték a mentorok.

Szerencsére bőven akadtak elismerést bezsebelő produkciók is.
Mézes Norbert, akit Puskás Peti vékonyhangú lovagnak titulált, visszafogott bemutatkozás után, bravúrosan énekelt és furcsa hang ide, vagy oda, a mentorokat elvarázsolta. A 15 éves Serena Rigacci produkciója után pedig együtt tombolt a közönség és a mentorok.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden oldal bélyeget akart sütni a Quimbyre: Kiss Tibi szerint megéri szabadnak maradni

A zenekar körül most nagy a sürgés-forgás, de élvezik a változást. Kiss Tibivel, a zenekar frontemberével zenéről és a megkerülhetetlen politikáról beszélgettünk. Vers, zene, fotók. Tovább olvasom