Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Hernádi Judit: A barátság nem nemek, emberek között köttetik

Létezik igaz barátság a nők között? Nem teszi tönkre a kapcsolatot a féltékenység, a versengés? Hernádi Judit szerint a barátság nem nemek, hanem emberek között köttetik.
Barátság fiúk és lányok, férfiak és nők között – örök vitatéma: működik vajon? Barátság nők között? Előfordul, hogy féltékenység, férfi elszeretése miatt ér véget. Barátnők között nagyobb lenne a rivalizálás?

– A barátság nem nemek, emberek között köttetik. Egyébként férfi barátok esetében inkább el tudom képzelni a féltékenységet, a karrier az életükben az első helyet élvezi, versengést idézhet elő – beszélt tapasztalatairól Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő. Két legfontosabb, igazán meghatározó barátnőjéről mesélt: ha ők vannak, akkor van barátság az életében. Peremartoni Krisztinát – aki jelenleg Amerikában tanít, és évente csak egyszer-kétszer találkoznak – a főiskolán ismerte meg tizennyolc éves korában. Szerinte a felnőttkori barátság abban különbözik a könnyen múló gyerekkori és a viharos serdülőkori barátságtól, hogy ha már nehezen megköttetett, akkor az igazi lesz és egy életre szól. Miért is múlna el?

Hernádi Judit
Hernádi Judit.

– A másik nagy barátnőmet, Eszményi Viktóriát, aki énekesnő, még később ismertem meg: együtt voltak kicsik a gyermekeink. Az életem viharos időszakában hozott össze bennünket a sors, de ahelyett, hogy elszakadtunk volna egymástól, csak még jobban összekovácsolódtunk.

A színésznő nem híve a formaságoknak, számára a kapcsolat tartalma fontos, azaz névnapokon, születésnapokon és karácsonykor nem is köszöntik fel egymást, nem vesznek ajándékot, hiszen nem ez számít. Hanem az, hogy amikor találkoznak – bármilyen ritkán legyen is az –, úgy tudnak beszélgetni és figyelni a másikra, mintha napi kapcsolatban lennének.

Hernádi Judit semmiképpen nem keveri össze ezeket a barátságokat a jó szakmai kapcsolatokkal. Az más. Azt is elárulta: számára mindig tabunak számított az a férfi, aki a körében lévő valamelyik nőnek a kedvese volt – egyszerűen nem tekintette férfinak. Nem tud ilyenről, de ha esetleg valaha, valamelyik társaságbeli nőnek pont az ő társa tetszett, vessen magára. Az már az ő problémája.

Sztárbarátnők

˝Az ellentétek vonzzák egymást˝ – nemcsak a szerelemben, a barátságban is igaz lehet. A hasonlóság is megalapozhat egy barátságot: ez megmagyarázhatná Kelly Osbourne és Amy Winehouse vagy Nicole Kidman és Naomi Watts, esetleg Madonna és Gwyneth Paltrow kapcsolatát.

Nicole Kidman és Naomi Watts
Nicole Kidman és Naomi Watts.

De hallottunk már családon belüli barátságról is. Állítólag Ashley és Mary-Kate Olsen szinte mindent együtt csinál. A sztárikerpár már néhány hónaposan filmezett, mára több elvonókúrán vannak túl.

Kelly Osbourne és Amy Winehouse
Kelly Osbourne és Amy Winehouse.

Paris Hilton egy valóságshow-ban kereste legújabb barátnőjét, mivel az addigi legjobb barátnője – Nicole Richie – kisbabának adott életet, és már nem jutott ideje a bulikra. Az örökösnő húsz kiválasztottat versenyeztet kegyeiért. A győztes nyereménye: örökre Hilton legjobb barátnője lehet, legalábbis az első összeveszésig.

Olvasóink írták

 • 11. joy 2010. január 12. 07:42
  „Furcsa, ferde jellemre vall, ha valaki ffi? létére irígy egy nő sikerére.

  Ahhoz képest, hogy 1es körök 10 éve köpködik, temetik a 7i7est, jól fut a műsor.

  Nyomorbajos Keserűjózsik irígylik mások örömét.”
 • 10. troppauerhummer 2010. január 12. 07:34
  „leszerepelt! Már régen el kellett volna tűnnie a képernyőről és újságokból!”
 • 9. zanzibari_laszlo 2010. január 12. 06:50
  „Maradando,de van kabaréja a jobb oldalnak,nézz bele az Echotv Képtelenségek és Demokratakör cimü müsorába! Jokat mulatunk rajtatok .”
 • 8. zanzibari_laszlo 2010. január 12. 06:48
  „Annyira gagyi ,hogy az utánzás senkinek nem jut még az eszébe se!”
 • 7. maradando 2010. január 12. 01:49
  „Miért nincs Jobboldali Heti -hetes ? Nincs kabaréja az ellenzéknek? Jucus itt is, ott is "Jóban-rosszban"," Barátok- közt "lenne. :-))”
 • 6. barkzso 2010. január 11. 18:46
  „Ez a ballib ribi már a közelmúlt homályába vész...

  "Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal..." és természetesen most is hazudnak.
  Milliárdos ballib banda takarodó!!”
 • 5. Léni 2010. január 11. 18:03
  „3-4-! Azt Te csak szeretnéd!”
 • 4. valoperes_zugugyved 2010. január 11. 16:55
  „a heti hetessel leirta magat...mindenhonnan.”
 • 3. valoperes_zugugyved 2010. január 11. 16:54
  „ebböl is padödö lesz hamarosan...annyit eszik.”
 • 2. IVY 2010. január 11. 14:35
  „Nem csak.
  Engem is!”
 • 1. Mike3 2010. január 11. 14:09
  „csak engem irritál ez a Hernádi?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtalálták Pákó utódját!

A juj.hu elegánsan, te ki vagy-kezdettel készített interjút Mike Big B-vel, a TV2 által felfedezett… Tovább olvasom