Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Heten erőszakolták meg a 17 éves lányt - videó is készült

A szellemileg visszamaradt, dél-afrikai tinédzser lány még márciusban tűnt el. A csoportos nemi erőszakról készült videó a netre is felkerült.
Mélységesen megbotránkoztatta a dél-afrikai közvéleményt az a világhálóra felkerült, Johannesburgban készült videó, amely egy fiatal lány elleni csoportos nemi erőszak elkövetését mutatja be - közölte csütörtökön a CNN amerikai hírtelevízió.

A felvételen hét férfi látható, amint nevetve és viccelődve megerőszakolnak egy szellemileg visszamaradt tinédzser lányt. A 17 éves áldozat még márciusban tűnt el, és hollétéről egészen addig nem tudtak, amíg a Daily Sun című helyi bulvárlap a napokban nem hívta fel a rendőrség figyelmét a fiatalok között járványszerűen terjedő videóra. Az újságot egy édesanya értesítette a felvételről, miután észrevette, hogy lánya mobiltelefonján azt nézi.

A hatóságok azonnal figyelmeztették a lakosságot: akihez valamilyen módon eljut a felvétel, rögtön törölje ki, különben eljárás indulhat ellene az ország vonatkozó jogszabálya értelmében.

Luxu Xingwana, a Dél-afrikai Köztársaság nők, gyerekek és fogyatékosok ügyeinek minisztere az esettel kapcsolatban kiadott közleményében hangsúlyozta: "Az erőszak jelentette megpróbáltatáson túl, a lány egy második - a méltósága elleni - támadásnak is az áldozata lett".

Az elkövetők arca jól kivehető a videón, s a rendőrség a héten őrizetbe is vette őket. A 17 és 20 év közötti fiúk ellen emberrablás és nemi erőszak miatt indult büntetőeljárás. Johannesburgban az ügy miatt szerdán többen utcára vonultak és a tettesekre életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását követelték.

A Johannesburg egyik nyomornegyedében, Sowetóban történt incidens rávilágította a figyelmet a dél-afrikai országban gyakorinak számító szexuális visszaélésekre: nem kormányzati szervezetek szerint minden 26. másodpercben megerőszakolnak egy nőt, egy nemrég készült felmérés pedig arról tájékoztatott, a férfiak több mint negyede beismerte, hogy követett már el nemi erőszakot.

Olvasóink írták

 • 13. Apátfalvi** 2012. április 21. 00:54
  „12!

  Ha a kurucinfo-n ezt írják neki, akkor ez így van, és punktum! Mint ahogyan a náci haderő is a keresztény Európáért harcolt!

  Amúgy kötélre az elkövetőkkel. Nemi erőszaktevők minden rasszban vannak, nem is kevesen sajnos.”
 • 12. vári 2012. április 20. 21:24
  „Csecs
  "...és ahol a "másság" előtti feltétlen meghajlás tananyag, ott ne csodálkozzunk, ha ilyen irányú devianciák lépnek fel"

  Mármint micsoda tananyag? Hiába próbálod a liberalizmust úgy feltüntetni, mintha _bárminek_ (pedofília, lopás, nemi erőszak etc.) az elfogadása beletartozna, nincs igazad.”
 • 11. vári 2012. április 20. 21:20
  „t680822g & Csecs

  Ha ez tipikus a feketék között, akkor arra milyen magyarázatotok van, amikor fehérek művelnek ilyet?
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_amstetteni_v%C3%A9rfert%C5%91z%C3%A9si_%C3%BCgy”
 • 10. macs 2012. április 20. 18:58
  „9. Csecs,
  honnan veszed, "Az adott korosztály körében "menőnek" számít, akiben már járt néger****."? Tudod, vagy gondolod?
  Azon gondolkoztál már, hogy miért vannak bizonyos műsorok főidőben? Nos azért, mert az egekbe szökik a nézettség.Hidd el, ha a kutya se nézné, nem lenne ilyen, általad kifogásolt, műsor. :-)
  Egyébként Te összekevered a szabadságot, a szabadossággal.”
 • 9. Csecs 2012. április 20. 11:45
  „8: De van köze, nem is kevés. Lásd: Pákó-jelenség! Az adott korosztály körében "menőnek" számít, akiben már járt néger****. A "liberalisták" hathatós segítsége nélkül (média, oktatás) nem alakult volna ki a jelenség. Ahol egy visszamaradott emberszabású "celeb" főműsoridőben osztogathat csokipéniszt a legnagyobb kereskedelmi (szenny)csatornán, és ahol a "másság" előtti feltétlen meghajlás tananyag, ott ne csodálkozzunk, ha ilyen irányú devianciák lépnek fel.
  A fenti eset ugyan Dél-Afrikában történt (ahol ugye már nagy szabadság van, nincs már apartheid, van helyette rablás/nemierőszak dögivel), de az elkövetők hozzáállása nagyon hasonlít a legnagyobb kisebbségünkére. Náluk is a "gengszter" a követendő létforma és az erőszak/bűnözés a mindennapok kulcsszava. Ez a 7 bennszülött biztosan "rajnak" érezte magát a helyi MyVip-en, akárcsak a borsodi "társaik" egy-egy iskolai magyarverés után.”
 • 8. macs 2012. április 20. 10:59
  „7. Csecs,
  Meggondolatlan leányzók és élvhajhász ifjak által elkövetett ostobaságoknak semmi köze sincs az idegen kultúrához és a liberalizmushoz.
  Egyébként a fenti esetben az a különösen elborzasztó, hogy egy szellemileg visszamaradott emberrel történt, és a tettesek még büszkék is voltak aljas cselekedetükre.”
 • 7. Csecs 2012. április 20. 08:31
  „6: kicenzúrázták tegnap este, biztos az érintett "vállalkozó" nyomására (bővebben: http://www.delmagyar.hu/forum/hajra_sebok/26/1000/?action=kifejt )
  Adott a nonstop lebuj a Petőfin, ahol 15-16 éves lánykák iszogatnak éjszaka, "egzotikus" bőrszínű és "kultúrájú" Pákó-klónokkal. A fejleményeket pedig jobb esetben a bőr- és nemibeteg-gondozóban kiállított orvosi igazolások, rosszabb esetben pedig a közelmúlt halálesete mutatja, ahol egy tanzániai pákó morfiumozott túl egy példamutatóan liberális lánykát, aki sajnos már nem intheti óva a társait az "idegen kultúrák" adta élményektől!”
 • 6. Zotya100 2012. április 19. 21:41
  „5. - Én is rájuk gondoltam, de azért a fehér pasikat sem kell félteni, ők sem angyalok.”
 • 5. t680822g 2012. április 19. 21:27
  „Fekete afrikaiak csinálták, remélem ezt már nem kell moderálni...”
 • 4. t680822g 2012. április 19. 19:16
  „Nem állatok, <moderálva>...”
 • 3. smalltown 2012. április 19. 18:44
  „allatok!!:(”
 • 2. Queenmargareth 2012. április 19. 18:14
  „minimum kasztrálás videó készítésével. mocskok, máshogy nem kapnak nőt????”
 • 1. hahaha62 2012. április 19. 17:14
  „én tudnék egy humánusabb módszert....kasztrálás nyilvánosan----hulladéknak az jár!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dagad a brit sajtóbotrány: őrizetben a Sun tudósítója

A 36 éves Duncan Larcombe-ot azzal gyanúsítja a Scotland Yard, hogy köztisztviselőket fizetett le… Tovább olvasom