Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Íme, a TV 2 új szuperprodukciója: április 9-től indul a Kismenők!

A TV2 legújabb szuperprodukciójának Ördög Nóra és Tilla Attila lesznek a műsorvezetői.
Április 9-én indul a TV2 legújabb szuperprodukciója, a Kismenők, amelynek Ördög Nóra és Tilla Attila lesznek a műsorvezetői. A szerdai sajtóeseményen bemutatták a műsor négy zsűritagját: Ábel Anita színésznő-műsorvezetőt, Lajtai Kati énekesnőt, Apáti Bence balettművészt és Hajós András dalszerzőt.

A formátum egyik különlegessége, hogy a műsorvezetők egyben csapatkapitányok is lesznek.

- Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba – mondta Tilla. 100-120 olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak.

- 28 produkciót választottunk ki, tehát fejenként 14-14-et - tette hozzá Ördög Nóra. Ők küzdenek majd a stúdióban lévő nézők és a zsűri szavazataiért, így dől el, ki jut be a csapatunkba. 4 felvételről vetített adás lesz és 4 élő.

Az eseményen kiderült, hogy Lajtai Kati énekesnő kisbabát vár. Elmondta: várhatóan nyár közepén születik első gyermeke. Arról beszélt mennyire fontos meglátni a tehetséget a gyermekekben és megfelelő módon fejleszteni azt.

Apáti Bence most először vállal szerepet televíziós műsorban. Kiemelte: mivel a Kismenőkben is sok táncos produkció lesz, őket kritikusabb szemmel fogja majd nézni. A balettművész két ikerfiú édesapja, és elárulta: a gyerekei is nagyon várják a műsort.

Ábel Anita, akit az egész ország már gyermekszínészként is ismert, azt mondta: a mai napig ugyanaz az izgalom fogja el, ha belép a színpadra vagy kamerák elé, mint anno 4 évesen, és így lesz ezzel most is ebben az új szerepkörben.

A legtapasztaltabb zsűritag Hajós András, hiszen ő már Az ének iskolájában is véleményt formált sok tehetséges gyermekről. Ezúttal azt ígérte: abban segíti majd a résztvevőket, hogy valóban merjenek nagyot álmodni, ahogy ő is tette ezt gyermekkorában.

Az élő adások alatt a tévénézők is szavazhatnak a műsorra, a TV2 Live applikáción keresztül már most exkluzív tartalmakat olvashatnak a Kismenőkről.

A műsor során a 4 tagú zsűri fejenként 0 és 25 pont között pontozza a produkciókat, de nemcsak az ő szavazatuk számít, ugyanis a 100 tagú közönség is szavaz. Ők 4 csapatot alkotnak majd, így a zsűri és a helyszínen ülő nézők pontszáma összesen 200 lehet.

A műsorvezetők hangsúlyozták: a Kismenőkből senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és a másik 27 produkció is tanulmányi ösztöndíjat kap. A győztes 2 millió forintot, a 27 kieső pedig 100 ezret.

A Kismenők nem egy verseny! Elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért Nóri és Tilla támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen. A TV2 Csoport számára mindig is fontos volt a fiatalok tehetséggondozása, ez kiderült már az Ének iskolája alatt is, ahol a műsort követően a 25 szereplőnek összesen több mint 200 alkalommal volt lehetőségük bemutatkozni a közönség előtt. Az egyik legnépszerűbb Berki Artúr volt, akinek saját dala és videóklipje is készült, csak úgy, mint Varga Viviennek vagy Horváth Alexandrának. Több diákra a színházi világ is felfigyelt, Kornis Anna előbb a Muzsika hangja egyik szerepét kapta meg, továbbá hamarosan a Shrek musicalben is láthatjuk őt Juhos Zsófival együtt.

Április 9-től minden szombaton este Kismenők a TV2 műsorán!

További információk: tv2.hu/Kismenok

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vannak felesleges kulcsai? Most az Emlékeső részei lehetnek!

Vannak felesleges kulcsai? Most az Emlékeső részei lehetnek!
Kulcsokat gyűjt magyarországi munkájához Siota Csiharu japán képzőművész. Tovább olvasom