Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Jönnek a törökök 2013-ban az RTL Klubon

2013-ban az RTL Klub egy látványgazdag, kosztümös török sorozattal, a Szulejmánnal kezdi az évet.
Január 9-től a számos európai országban nagy sikerrel vetített Szulejmánnal jelentkezik az RTL Klub. A szerda esti sorozat már számos országban aratott nagy sikert; Bulgáriában, Horvátországban, Romániában és Görögországban egyaránt nagy érdeklődés kísérte. A történelmi hitelességet sem nélkülöző török tévésorozat a politikai cselszövések és szerelmi intrikák tekintetében is felveszi a versenyt bármely amerikai vagy angol produkcióval.

A 2011-ben készült sorozat alaptörténete szerint Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója a világ meghódítására készül. Ám hódító hadjárata nem indulhat zökkenőmentesen. Seregét már javában készíti a hadjáratra, mikor hírül kapja, hogy a keleti gyarmatoknál lázadások törnek ki. A nyugati hadjárattal így várnia kell, hiszen először keleten kell rendet tennie. Bár a szultán álmai kezdenek szertefoszlani, vigaszra talál egyik háremhölgye oldalán. A háremben lévő lány mély benyomást tesz a vakmerő szultánra, akinek románcát az egész udvar ellenzi. Ám Szulejmánnak nemcsak rosszakaróival, hanem reformjai ellenzőivel és az ellene szövetkezőkkel is meggyűlik a baja. Mindeközben szerelme és hódítási tervei is veszélybe kerülnek.

A nézők január 9-től, minden szerda este 21:20-tól követhetik nyomon a Szulejmán szultán kalandos életét feldolgozó sorozatot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mark Zuckerberg Olaszországban vásárol kastélyt

Az északolasz Piemonte dombjain készül kastélyt vásárolni Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója -… Tovább olvasom