Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Kandalló lesz a karácsonyi műsor a tévében

A tűz ropogásán túl karácsonyi dalokat is lehet hallani 24-án este hattól éjfélig az OzoneNetwork csatornán.
Az OzoneNetwork televízió kísérleti jelleggel, Magyarországon először,  főműsoridőben sugároz SlowTV, azaz lassú tévé műfajú műsort. A reklámmentes, 12 órás Karácsonyi kandalló című műsort egyedülállóan részlet gazdag felbontásban, UltraHD, azaz 4K minőségben rögzítették.
 
A „minimáltévé" (Slow TV, lassú tévé) műfajnak lényege, hogy megszakítás nélkül, élőszerűen közvetítenek egy folyamatot, jelen esetben egy magyarországi kandallóban lobogó tűz látványát. A 12 órás, reklámmentes műsort december 24-én 18:00-tól, másnap reggel hatig közvetíti a csatorna. A műsor első hat órájában, Szenteste éjjelén nem csak a tűz pattogását lehet majd hallani, hanem karácsonyi dalokkal is kedveskednek a nézőknek. Az egyedülálló műsorfolyam ideális az ünnepi összejövetelek meghittebbé tételéhez. Csak be kell kapcsolni a tévét és a készülék a lobogó tűz látványával, a pattogó parázs hangjával igazi kandallóra fog emlékeztetni.


A házi kandallóban égő tűz az otthonosság, meghittség, barátság, szeretet és összetartozás szimbóluma. Sokan a lángok hipnotikus erejéről mesélnek. Az OzoneNetwork tévé ezt a szeretettel teli műsort 2 millió háztartásba juttatja el. A csatorna ugyanis a legnagyobb kábelszolgáltatók kínálatában megtalálható, a Magyarországon televízióval rendelkező háztartások felében érhető el.

A műsorszám rögzítésének képformátuma már a jövőt vetíti előre. Az OzoneNetwork tévé 2014 folyamán teljesen átáll a HD, azaz nagyfelbontású formátumra, így műsoraink még szebbek és látványosabbak lesznek – mondja Pálmai L. Ákos, az Origo Zrt. Televíziós és Webvideó Üzletág vezetője.

Az ország egyetlen, környezetvédelemi tematikájú tévéje jövőre számos új műsort kínál. A BBC nagy sikerű Bolygónk, a Föld c. sorozata és Károly herceg környezetvédelmi tevékenységét bemutató Harmónia c. dokumentumfilmje is képernyőre kerül. Új évaddal folytatódnak a nagy népszerűségnek örvendő Amerika madártávlatból és a Világ madártávlatból c. sorozatok, és itt nem áll meg a természetes és épített környezetünk bemutatása. Országos premierként az OzoneNetwork tévé műsorán lesz először látható a BBC távoli kontinensekről szóló „Wild" szériájának Dél-Amerikáról, Afrikáról, Kínáról és az ausztrál-óceániai térségről szóló sorozatai, valamint a Hogyan készül egy bolygó? c. sorozat is.

Megújul a csatorna napi vélemény és vitaműsora az „Egyenlítő". Új epizódokkal jelentkezik a „Hogyan készül megmutatjuk!" c. sajátgyártású sorozatuk, folytatódik a Kovács „Kokó" István vezette OzoneGPS magazinműsor és hamarosan egy új, nagyszabású, több részes, Magyarországról szóló, saját gyártású dokumentumfilm sorozat is képernyőre kerül az ország legnézettebb közösségi csatornáján, az OzoneNetwork tévében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sean Penn közbenjárásával jutott ki Bolíviából

Jack Ostreichert "korrupt módon perbe fogták és bebörtönözték" - közölte a színész. Tovább olvasom