Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 7°C

Kézműves bonbonokba kerültek a Márton és Lányai pálinkák

A legédesebb kombinációt alkotta meg prémium bonbon és pálinka párosításával az ország egyik legjobb pálinka- és csokoládékészítője.
A Lady Lavender kézműves bonbonokba Márton és Lányai pálinkák kerültek, amelyeket a VinCe Budapest fesztiválon kóstolhatott meg az ínyenc közönség.

Fehércsokoládéban birsalma lekvár, birspálinkás krémmel, dióval rétegelve, a bonbon tetején egy leheletnyi rozmaringgal tálalva – ez csak egy a kreációk közül, amelyeket a Márton és Lányai prémium pálinkái ihlettek meg.

Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

A Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa, Gulyás Gyöngyvér 5 féle csokoládé-pálinka párosítással rukkolt elő a VinCE Budapest rendezvényre. A pálinkához megálmodott különleges fűszerezésű kézműves bonbonok mögé a pálinkaszakma egyik legelismertebb szaktekintélye, Márton János is odaállt, aki szerint valamennyi bonbon 10 pontos, azaz tökéletes.

„Mint minden idős ember, így én is édesszájú lettem. Gyöngyvér telitalálatos bonbonokat készített és nagyon remekül összefogta az ízeket. Több kedvencem is van a kombinációk között, úgyhogy mindhez csak gratulálni tudok" – véleményezte a kreációkat Márton János.

Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

A Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra különleges kézműves bonbonjai prémium minőségű csokoládéból, természetes alapanyagok felhasználásával készültek, amelyek harmóniáját kitűnően egészíti ki a világszínvonalú, többszörös osztrák és magyar díjnyertes pálinka.

A virágos, gyümölcsös, lekváros, pálinkás, gazdag ízvilágú bonbonok ötféle ízkombinációban csak a www.palinkashop.hu –ról rendelhetők meg.

· Márton és Lányai Birs Pálinka Bonbon
Fehércsokoládéban birsalma lekvár, birspálinkás krémmel, és dióval rétegelve és a bonbon tetején egy leheletnyi rozmaringgal tálalva

· Márton és Lányai Feketecseresznye Pálinka Bonbon
Csokoládés krémben, feketecseresznye pálinkában áztatott és pipadohány esszenciával ízesített cseresznye

Fotó: Red Lemon
Fotó: Red Lemon

· Márton és Lányai Gurulós Málnapálinka Bonbon
Étcsokoládé málnapálinkával keverve, málnalekvárral és egy csepp balzsamecettel bolondítva

· Márton és Lányai Aszútörköly Pálinka Bonbon
Aranymazsola törkölypálinkában áztatva, étcsokoládé krémben

· Márton és Lányai Nocino Mézes-ágyas Zölddió Likőr Bonbon
Mézes-ágyas zölddió likőr étcsokoládés krémben, zölddióval
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még fel sem futott a 4G, máris itt az 5G

A negyedik generációs szolgáltatásokat biztosító 4G/LTE technológia átlagos globális lefedettsége… Tovább olvasom