Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Kiveszik a DVD-lejátszót a Windows 8-ból

Kiveszik a DVD-lejátszót a Windows 8-ból

A Microsoft új operációs rendszeréből kimarad a DVD-k lejátszásának támogatása, a cég szerint ugyanis ez a platform egyre inkább visszaszorulóban van.

munkatársunktól - 2012.05.04. 14:37
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A változásokról a Microsoft a Windows 8 fejlesztőinek hivatalos blogján az operációs rendszer fejlesztését végző részleg vezetője, Steven Sinofsky számolt be.

Bár a Windows 7 alapból lejátssza a filmes lemezeket, a Windows 8-cal csak külön szoftverrel lesz ugyanez lehetséges - példuául az olyan ingyenes médialejátszó alkalmazásokkal, mint például a VLC Player, vagy külső forrásból akár ingyenesen is beszerezhető dekódercsomagokkal - írja az origo.hu.

A Windows 8-ban alapból nem lesz megtalálható a Media Center nevű szoftver sem, amely a Windows 7 összes népszerű kiadásában megtalálható, és abban tér el a Media Playertől, hogy kezelőfelületét távirányítós használatra optimalizálták, így menüpontjai a monitortól távolabb ülve is olvashatók.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. makovaros 2012.05.04. 16:31

Remek inkább már minden programot bele kellene intergálni.... már amit naponta kell használni olyatTöltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...