Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Közel már a világvége - szerencsére csak a mozikban

Edgar Wright rendező elkezdte a The World's End című filmjének forgatását, amely trilógiává egészíti ki a Haláli hullák hajnalával megkezdett és a Vaskabátokkal folytatott sorozatot.
Hamarosan beköszönt a világvége - szerencsére csak a mozikban, legalábbis egyelőre. Edgar Wright rendező ugyanis elkezdte a The World's End című filmjének forgatását, amely trilógiává egészíti ki a Haláli hullák hajnalával megkezdett és a Vaskabátokkal folytatott sorozatot. Ha Edgar Wright rendez, a két főszereplő természetesen Simon Pegg és Nick Frost, akik, ki hinné, ősrégi ivócimborákat alakítanak. A történet szerint a két cimbora és barátaik hajdanán eposzi méretű tivornyát zavartak le a Világvége nevű hírhedt kocsmában, és a cselekmény elején elhatározzák, hogy megismétlik az egykori bravúrt. A pia gyorsan fogy, ám hőseink csakhamar rádöbbennek, a tét nem csupán az, hogy heveny alkoholmérgezés nélkül megérjék a másnapot, hanem nem kevesebb, mint az emberiség sorsa forog kockán.

Simon Pegg
Simon Pegg

Az alkotók nem árulják el, hogy milyen katasztrófa fenyegeti az emberiséget, csupán annyit közölnek, hogy ezúttal a társadalmi science fiction műfaj szabályait készülnek a talpáról a feje tetejére állítani, ahogy tették korábban a zombifilmmel (Haláli hullák), majd a misztikus thrillerbe oltott akciófilmmel (Vaskabátok).

Szerencsére nem kell megvárni a világvégét, ha Simon Pegget akcióban akarjuk látni, mert hamarosan visszatér az új Star Trek jó humorú fedélzeti mérnökeként, szintén jelentős részt vállalva az emberiség megmentéséből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katalin selyemben, Pippa csipkében tündökölt

Middletonék ismét esküvőre gyűltek össze, ám ki kell ábrándítanunk az olvasókat: a család csak egy… Tovább olvasom