Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 12°C Még több cikk.

Kulcsár Edina lett Magyarország szépe - fotók

A 16 lány közül Kulcsár Edina képviselheti Magyarországot a megmérettetés londoni világdöntőjén.
Kulcsár Edinát választották 2014 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli az országot októberben, a Miss World londoni világdöntőjén.

A 21 éves, budapesti királynő első udvarhölgyének a 23 éves Katona Gittát, második udvarhölgyének pedig a 18 éves Van Den Bosch Sydneyt választotta a zsűri.

Fotók

A közönség és az ítészek véleménye megegyezett, hiszen a nézők is Kulcsár Edinát találták a legszebb magyar lánynak ebben az évben.

A programban a lányok hagyományos bikinis, koktél- és estélyi ruhás felvonulását egy exkluzív bemutató egészítette ki, amelyben Náray Tamás divattervező, erre az alkalomra készített, magyar motívumokat megjelenítő kollekciójában vonultak fel a versenyzők. A modern, mai hangulatú öltözékekben a tört fehér szín és a csillogó ezüst domináltak, amelyeket stilizált, folklorisztikus elemek egészítettek ki.

Fotók


A 90 perces műsor zenei betétekkel egészült ki; fellépett Király Viktor, Radics Gigi, Hien, Kállay-Saunders András, a New Level Empire, a Mistery Gang és Vastag Csaba is. A műsorban kifejezetten a gálára készített feldolgozások színesítették a showt, amelynek házigazdája Osvárt Andrea és Harsányi Levente volt.

Idén a több mint ezer jelentkező közül az első két szakaszban 20 versenyzőt választott ki a zsűri, a lányok külső megjelenése, műveltsége és nyelvtudása alapján. A továbbjutók július elején költöztek be a felkészítő táborába, ahol további négy versenyző esett ki, így a döntőben a legjobb 16 közül választják majd ki a legszebbet.

Kulcsár Edinát választották 2014 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli az országot októberben, a Miss World londoni világdöntőjén.

A világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. A műsort néhány év kihagyás után idén újra a köztévé sugározta.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rengeteg gyerek kezd netezni ovis korban

A kínai kiskorúak többsége már 10 éves kora előtt internetezik, csaknem egynegyede pedig 6 éves kora előtt megismerkedik a számítógéppel és benne a világhálóval. Tovább olvasom