Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Lajcsi külföldön kezdene új életet

A cél érdekében eladná birtokai nagy részét a halgazdasággal együtt, eddigi fényűző életmódjukat egy jóval szerényebbre cserélnék.
Lajcsi az előzetesben ráébredt, hogy mit sem ér a megszerzett vagyon, fényűző életvitel a szerető családja nyújtotta biztonság és nyugalom felbecsülhetetlen értékéhez képest - írja a Bors.

Otthon már meg is beszélte a gyermekeivel, hogy feladják eddigi életmódjukat egy szerényebbért, megválnak ingatlanjaik nagy részétől.

– Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre. A gyermekeim akár egy-két évet külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának. Egy lakás bőven elég lenne, három-négyszobás – avatta be a Borsot komoly terveibe Lajcsi.
 
Lajcsi szeretné, ha a gyerekei Nyugat-Európában járnának iskolába
Lajcsi szeretné, ha a gyerekei Nyugat-Európában járnának iskolába

- Az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant – magyarázta a trombitás, aki kérdésünkre azt is hozzátette: az sem kizárt, a gyermekei külföldi egyetemen szeretnék majd folytatni a tanulmányaikat.

– A feleségem édesanyja az indiai magyar nagykövetségen dolgozott. Így Bogi a diplomata­negyedben nőtt fel és egy remek, angol nyelvű iskolában tanulhatott. Én sváb származású vagyok, és tanultam is a német nyelvet, így anyanyelvi szinten beszélek. A gyermekeink gimnáziumba járnak, a nagymamájuk angoltanár, rendszeresen tanítja is őket, jól is beszélnek. De Európában ma az anyanyelven kívül két nyelv ismerete elengedhetetlen. Szeretném, ha a gyerekeim elsajátítanák még a spanyolt is – tette hozzá.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit csinálnak a nővérek, ha az öccsük beszorul egy asztalba?

Mit csinálnak a nővérek, ha az öccsük beszorul egy asztalba?
Segítenek rajta? Ugyan már! Levideózzák és röhögnek rajta. Tovább olvasom