Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Lehet, hogy kirúgják Tvrtkót a TV2-től?

Kiborította a tévécsatorna vezetőit, hogy Tvrtko saját kollégáját, Berki Krisztiánt alázta élő adásban. A következő hiba az állásába kerülhet.
Egyszer már önként távozott a TV2-től, most úgy tűnik, szakmai karrierjének második mélypontjához érkezett Vujity Tvrtko. Egy hete még csak a magánélete kapcsán került a címlapokra, köszönhetően Demcsák Zsuzsa perének, ahol a tanúként meghallgatott riporter kapcsán Tvrtkót is megpróbálta az ügybe belekeverni és kínos helyzetbe hozni a műsorvezető volt férje. Ezt követően már saját magának kereste a bajt a sapkás riporter, a Mokka műsorvezetőjeként pénteken élő adásban ment neki Berki Krisztiánnak.

Anélkül, hogy az igazságot keresnénk, egy dolog biztos: a TV2 két ismert sztárja nem viselkedhet így, akármit is gondolnak, hiszen akárkinek is van igaza, a csatorna issza meg a levét. Tvrtko szívesen említi magát mint a hétköznap hőseinek krónikása, bár ő maga is kereskedelmi televíziónál dolgozik – a Mokkát is legalább annyira említhetjük szórakoztató, a sztárokkal gyakran foglalkozó műsornak, mint hírműsornak. A riporter mintha erről feledkezne meg időnként: hogy szereti, nem szereti a "sztárokat", azok bizony a kollégái.

Tvrtko kirohanásának lett eredménye, híreink szerint írásbeli figyelmeztetésben részesítették. De nem csak ő kapott büntetést - írja a BorsOnline.

– A Mokka felelős szerkesztője is szóbeli figyelmeztetést kapott amiatt, mert Tvrtko élő adásban becsmérelte a cégcsoport egy másik saját gyártású műsorát és annak egyik szereplőjét. Mindezt ráadásul azok után, hogy Tvrtko a „csekkes-játékán" nyilvánosan hívta ki Andy Vajnát, a csatorna tulajdonosát, majd később a felhívást – nem tudni miért – eltávolította.

A szakmai fiaskó tehát nem múlt el nyomtalanul. Szerettük volna megtudni, hogy a figyelmeztetés mivel jár pontosan, és milyen további következményei lehetnek. A TV2 azonban nem kívánta kommentálni az értesüléseinket, mivel az esetet belső ügyként kezelik.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megoldódott a tó fenekén heverő repülő rejtélye

Megoldódott a tó fenekén heverő repülő rejtélye
Repülőgép baleset történt volna Harriet tónál, vagy egy világháborús roncsra bukkantak? A Google… Tovább olvasom