Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Liptai Claudia mégis visszatér a TV 2-höz

A döntésében valószínűleg közrejátszhatott az is, hogy csúcsgázsit kap majd.
Májusban még úgy tűnt, hogy a színész-műsorvezetőnek esze ágában sincs visszamenni a TV2-höz, ehelyett a lehető legtöbb időt akarja a kisfiával, Marcellel tölteni, ha pedig már egy kicsit szabadabb anyuka lesz, többet játszana színházban, és filmes szerepeket is szívesen vállalna. A Comment.blog értesülései szerint közel egy évig tartott az a tárgyalássorozat, melynek végén megegyeztek: Claudia egy zsák pénzért zsűrizik majd a Sztárban sztár őszi műsorfolyamában, mellette pedig egy napi realityben is szerepet kap.

– Mi is csak az iparági pletykákat halljuk, de ezek bizony óriási pénzekről szólnak – mondja a Borsnak a neve elhallgatását kérő tévés forrás. – Claudiára nagy szüksége volt a TV2-nek, hiszen ő az országban a legjobban eladható brand a mai napig. Ahol megjelenik, ott borítékolható a jó nézettség, amire a kereskedelmi csatornának nagy szüksége van, hiszen a Sztárban sztár az egyik műsoruk, ami verni képes az RTL Klub azonos idejű nézettségét. Ennek fényében pedig nem meglepő, hogy hajlandók voltak neki kifizetni azt az összeget, amiért a színésznő ismét egy jó időre sutba dobta a színészi és filmes terveit.

Liptai Claudia menedzsmentje egyébként több csatornával is tárgyalt az elmúlt időszakban, a VIASAT a hamarosan induló Sütimester című műsorra próbálta szerződtetni.
Hajós a nagy meglepetés

Liptai Claudia mellett Hajós András is visszatér a Róna utcába, ami kész csoda azok után, hogy tavasszal még úgy nyilatkozott: „halálosan idegesít, ami a Tényekben történik, hányok tőle". Ezek után kérdéses volt, hogy folytatódhat-e a TV2-n a Dalfutár című, számos szakmai díjjal jutalmazott műsora, amit tavasszal még el szeretett volna hozni a csatornától, ha esetleg ősszel nem kap munkát. De kapott...
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezért válik Chris Pratt és Anna Faris?

Ezért válik Chris Pratt és Anna Faris?
A legtöbben úgy vélekednek, hogy a párt utolérte a hollywoodi átok. Tovább olvasom