Délmagyar logó

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 1°C | 5°C Még több cikk.

Ma este kiderül, miben győzte le Madár Besenyei Pétert

A világbajnok ökölvívó és műrepülő a Sláger TV-ben meséltek Bódi Gusztiéknak.
Ismét két fantasztikus embert látott vendégül Bódi Margó és Bódi Guszti.  Ezúttal két világhírű sportolóval, Erdei „Madár" Zsolttal és Besenyei Péterrel találkozhatunk a Snóbliban most csütörtökön.

A két világbajnok, mint kiderült, nagyon jó barátok. Annyira, hogy Zsoltot a műrepülő pilóta tanította meg horgászni. De a műsorból például az is kiderül, Péter hogyan tréfálta meg Fábry Sándort vagy, hogy Madár miért éppen az ökölvívást választotta.

A két jóbarát egy pillanatig sem fogta vissza magát, folyamatos humorizálás és baráti zrikálások közepette osztották meg jobbnál jobb történeteiket Gusztiékkal és a nézőkkel a Sláger TV felvételén.
 A meglehetősen izgága Madár már egész kisgyerekként, 10 évesen elhatározta, hogy birkózni szeretne, ám, mivel nem indult birkózó szakosztály abban az egyesületben, ahova a szülei beíratták, végül az ökölvívást választotta.
A most 43 esztendős sportoló három gyermek büszke édesapja, akik közül a legnagyobb épp olyan nyüzsgő, mint amilyen ő volt gyerekkorában. 

A 11 éves Viktort nemrégiben egy katonai táborba is elküldték, aki Madár szerint amellett, hogy mindenféle izgalmas, katonasággal kapcsolatos dolgot kipróbálhatott, annak örült a legjobban, hogy egy hétig nem kellett fürdenie. Madár ugyanis igyekszik következetes lenni, és szereti, ha a tisztálkodással, fogmosással kapcsolatos rendet is betartják gyermekei, akik, ha tehetnék, inkább ellógnák ezeket a gyerekfejjel időpazarlásnak tűnő tevékenységeket.

A felvétel során az is kiderült, Besenyei Péter tanította meg Zsoltot horgászni. Azóta is gyakran mennek együtt pecázni. Zsolt egy horgászversenyen legyőzte Pétert, amikor egy 71 kilós halat fogott ki a vízből. Ám a történetnek itt még nincs vége, a sztori igazi pikantériáját az adja, kivel volt egy csapatban Madár, amikor az ominózus eset történt…

Besenyei Péter azt is elmesélte, hogyan viccelte meg anno Fábry Sándort, amikor átadta neki a repülő kormányát. Fábrynak kellett felszállnia, majd utána még 10 percig vezetnie a gépet úgy, hogy rettegett a repüléstől.
A humorista azóta beleszeretett a repülésbe, és többször ült már Péter mellett a pilótafülkében.

Fábryhoz hasonlóan Madárnak sem szíve csücske a felhők között való cirkálás, de Besenyei nem adta fel, és kamerák előtt ismét meghívta egy repülésre barátját.

Vajon rászánja-e magát Madár a közös repülésre Besenyeivel? Ki volt az ökölvívóval egy csapatban, amikor legyőzte a műrepülő pilótát a horgászversenyen? Melyik híres Republic slágerrel lepi meg a közönséget Madár és Guszti?

A Snóbli november 9-én, csütörtökön 20:00-tól látható Erdei „Madár" Zsolttal és Besenyei Péterrel a Sláger TV műsorán!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új lappal lép a piacra a 444.hu kiadója

Új lappal lép a piacra a 444.hu kiadója
Miről fog szólni az új lap amit az összes magyar nyelven internetező embernek szánnak? ,,Gazdaság,… Tovább olvasom