Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Magyarország, szeretlek! századszor

Április 5-én jubileumi adással várja a nézőket a Magyarország, szeretlek! csapata a megújult Dunán.
450 vendég, 50 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés. Három és fél éve a közmédia egyik legnépszerűbb műsora a Magyarország, szeretlek!, amely Húsvét vasárnap érkezett a 100. részéhez. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. Szente Vajk műsorvezető a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő memóriáját is próbára teszi ezúttal, hiszen a műsor korábbi adásaiból is felidézik a legjobb pillanatokat.

Fotó: MTVA
A zöldek: Csiszár Jenő, Mohay Bence, Balla Eszter, Szervét Tibor
Fotó: MTVA

A fordulatokban gazdag feladatok közt ott lesz a "Lista", a "Vetítő", a "Szóbeszéd", a "Ki nevet a végén?", valamint a játékosok rémálma: a "Ketyegő". Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A 100. adás azért is lesz különleges, mert csupa olyan vendég játszik majd, akik kulcsfigurái voltak az elmúlt három és fél évnek, továbbá a műsor tematikáját a százas szám köré építették fel, amely nem várt fordulatok is tartogat. Sőt, Szente Vajk műsorvezetőt is meglepik kollégái, mivel épp a születésnapjára esik a 100. jubileum.

A műsor remek hangulatáról mint mindig, Nagy Laci és zenekara gondoskodik ezúttal Polyák Lilla és Homonnay Zsolt színészekkel, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

Fotó: MTVA
A pirosak: Náray Erika, Nagy Sándor, Nacsa Olivér, Jakupcsek Gabriella
Fotó: MTVA

Április 5-én egy különleges ünnepi adással várjuk a nézőket: - Nagy Sándor, Balla Eszter, Szervét Tibor, Náray Erika színművészek, Nacsa Olivér humorista és Mohay Bence műsorvezető - mutatják meg mit tudnak Magyarországról.

Vasárnap este 19:35-kor a megújult Dunán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégsem okozott veszteségeket a James Bond-film forgatása Mexikóvárosban

Cáfolja a mexikóvárosi önkormányzat, hogy veszteségeket okozott volna a legújabb James Bond-film… Tovább olvasom