Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Maksa Zoltánt faggatja Kató néni

A Kató néni bőrébe bújt Ihos József egy kicsit kibeszéli Maksát, amikor arról kérdezi, miért szomorú amiatt, hogy a fiatalok, az egyetemisták sokszor nem értik a humorát.
Színpadi előadóestjei állnak hozzá a legközelebb, pedig a televízióban is imádta a közönség Maksa Zoltánt. A humorista Ihos József Muzsika Tv-s műsorában azt is elmeséli, hiába szeretett együtteseiben dobolni, mindenki a vicces, híradót parodizáló Maksára volt kíváncsi.

- Volt egy együttesem, másfél évvel ezelőtt oszlottunk fel. Hülye szövegeket nyomtunk, a zenét humorblokkal színesítettük, amolyan ellen-Hónaljmirigynek szántuk. Humor volt vastagon, dörgő vastaps kísérte, mégsem kellett senkinek. Két év alatt öt vagy hat fellépésünk volt, nem jött be - meséli Maksa Zoltán a Fűre lépni Ihos című műsorban. Hozzáteszi, a stand-up jó dolog, de szerinte ennek a nézők a színvonalas, nem alpári formáját igénylik. - Én a 80-as évektől kezdve stand-up-olok, csak nem tudtam, hogy így hívják azt, amikor kiállok és beszélek - mondja viccesen.

Fotó: Muszika TV
Fotó: Muszika TV

A Kató néni bőrébe bújt Ihos József egy kicsit kibeszéli Maksát, amikor arról kérdezi, miért szomorú amiatt, hogy a fiatalok, az egyetemisták sokszor nem értik a humorát.

- Ma a lexikális tudás másodrendű, a kreatív önmegvalósítás került előtérbe. A régebbi, asszociációs humorpetárdáim nem igazán találtak fogadtatásra az egyetemisták körében, ezért át kellett írnom a nekik szánt műsoromat. Egyébként bármerre járok az országban, azt vettem észre, hogy a nevetésre való hajlam és képesség bizony minden korosztályban megvan. Sírva vigad a magyar - tette hozzá Maksa, aki a vasárnapi, Muzsika TV-s műsorban ezúttal zenés-parodista oldalát mutatja meg a nézőknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb titkok Armstrongról: Ashley Olsennel is kavart az egykori sportoló

Ha a doppingbotrány nem volt elég, íme még két titok az egykor bálványozott Lance Armstrongról. Tovább olvasom