Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Marcia Cross az anyaságról

A született feleségnek, Marcia Crossnak bár a filmben van, a valóságban nagyon sokáig nem lehetett gyermeke. Ikerlányai mesterséges megtermékenyítéssel fogantak akkor, amikor Marcia már feladta a reményt.
– Negyvenéves korban már nem kérdés, hogy az embernek gyereket kell szülnie. De ahogy telnek a hetek, a hónapok, és nem történik semmi, az emberen egyre inkább úrrá lesz a reménytelenség – mondta Marcia Cross. A férjével nagyon szerettek volna gyereket, de a csodára várni kellett.

– Az esküvő után kezdték el a kezelést. Végül megfogantak az ikrek, a lányaink születését csodaként fogtuk fel a férjemmel. Semmiképpen nem akarok az idősebb anyák példaképe lenni, mert nem negyvenöt évesen kell szülni, hanem hamarabb – tette hozzá a színésznő.

A kezelést egy nappal azt követően kezdték el nála, hogy férjhez ment Tom Mahoney üzletemberhez. Marcia útja az esküvő után nem a nászútra vitt, hanem a klinikára. A terhesség sem volt problémamentes: a most 49 éves színésznőnek magas a vérnyomása, az utolsó időszakot ágyban töltötte. Ikerlányai császármetszéssel jöttek világra.

– Nem volt időm felkészülni arra, hogy féljek az anyasággal járó feladatoktól. Minden olyan gyorsan történt. Imádok anya lenni. Csodálatos feladat! Szeretem azt is, hogy a lányok velem vannak a forgatásokon, de ha ezt nem tudjuk megoldani, akkor nagyon hiányoznak és rossz anyának érzem magam – mesélte a színésznő.

Marcia Cross úgy véli: az energia hiányzik belőle, viszont bölcsességből eleget szerzett évei során.

A színésznő még ma is gyönyörű, azt mondja, még nem feküdt kés alá. Bár ami késik, nem múlik.

– Szeretném megúszni plasztikai műtétek nélkül, de miután a környezetemben ez elfogadott dolog és mindenki él vele, nagy a kísértés. Nemsokára betöltöm az 50-et – és ez hatalmas fordulópont. De nem a szépség szempontjából, hanem mert ebben a korban jön rá az ember, hogy milyen értékes dolog az idő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkentheti a vérnyomást egy olasz parmezán sajt

Csökkentette a magas vérnyomást gyógyszert nem szedő embereknél a Grana Padano olasz parmezán sajt… Tovább olvasom