Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Meghalt egy kisbaba, amíg szülei a kocsmában ittak

Meghalt egy kisbaba, amíg szülei a kocsmában ittak

Holtan találtak a mentősök egy három hónapos kislányt Romániában, Mirceşti településen.

Munkatársunktól - 2012.04.18. 19:12
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A kicsi az ágyban halt meg, miközben három másik testvére körülötte játszott, a szülei pedig a kocsmában ittak - írta a manna.ro.

A házaspár elmondta, tegnap reggel maguk is felfedezték, hogy a legkisebb gyermekük a hétből meghalt az ágyban. Értesítették a mentőket, majd bevallásuk szerint elindultak értesíteni a családi orvosukat. Útközben viszont kiszáradt a torkuk, és betértek a kocsmába legurítani egy pohárkával. A fájdalom enyhítésére, indokolta a házaspár.

Időközben a mentősök is kiértek a helyszínre, és megtalálták a kicsit a mocskos ágyban. Testvérei mellette játszottak. A házaspár ittas állapotban néhány óra eltelte után tért haza. "Én nem vagyok hibás... Hányt a kislány az elmúlt napokban, de nem tűnt betegnek", szabadkozott a kicsi anyja. Az orvosok elmondták, a babán nem fedeztek fel nyomot, mely arra utalt volna, fizikailag bántalmazták, de minden bizonnyal éhezett, és attól halt meg.

A szomszédok, amikor tudomást szereztek a tragédiáról, elmondták, a szülők egyáltalán nem viselik gondját gyermekeiknek, csak a segélyért vállalták őket, mely az egyetlen jövedelmük. A kislány a harmadik gyermek, aki meghalt a családban. A gyermekvédelem vizsgálatot indított az ügyben.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. Apátfalvi** 2012.04.18. 23:36

"A segélyek Erzsébet-utalványban való kifizetése felháborító és jogsértő!"

Amúgy keresztre mindkettőt.

Moderálásra küldöm 1. vogue 2012.04.18. 19:26

Remélem,hogy a szülők megkapják a méltó büntetésüket,ha egyáltalán lehet méltó büntetést kiszabni az ilyen emberekre. Sajnos nem ez az első és minden bizonnyal nem is az utolsó eset...Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...