Délmagyar logó

2016. 09. 29. csütörtök - Mihály 12°C | 24°C

Meghalt egy kisbaba, amíg szülei a kocsmában ittak

Holtan találtak a mentősök egy három hónapos kislányt Romániában, Mirceşti településen.
A kicsi az ágyban halt meg, miközben három másik testvére körülötte játszott, a szülei pedig a kocsmában ittak - írta a manna.ro.

A házaspár elmondta, tegnap reggel maguk is felfedezték, hogy a legkisebb gyermekük a hétből meghalt az ágyban. Értesítették a mentőket, majd bevallásuk szerint elindultak értesíteni a családi orvosukat. Útközben viszont kiszáradt a torkuk, és betértek a kocsmába legurítani egy pohárkával. A fájdalom enyhítésére, indokolta a házaspár.

Időközben a mentősök is kiértek a helyszínre, és megtalálták a kicsit a mocskos ágyban. Testvérei mellette játszottak. A házaspár ittas állapotban néhány óra eltelte után tért haza. "Én nem vagyok hibás... Hányt a kislány az elmúlt napokban, de nem tűnt betegnek", szabadkozott a kicsi anyja. Az orvosok elmondták, a babán nem fedeztek fel nyomot, mely arra utalt volna, fizikailag bántalmazták, de minden bizonnyal éhezett, és attól halt meg.

A szomszédok, amikor tudomást szereztek a tragédiáról, elmondták, a szülők egyáltalán nem viselik gondját gyermekeiknek, csak a segélyért vállalták őket, mely az egyetlen jövedelmük. A kislány a harmadik gyermek, aki meghalt a családban. A gyermekvédelem vizsgálatot indított az ügyben.

Olvasóink írták

  • 2. Apátfalvi** 2012. április 18. 23:36
    „"A segélyek Erzsébet-utalványban való kifizetése felháborító és jogsértő!"

    Amúgy keresztre mindkettőt.”
  • 1. vogue 2012. április 18. 19:26
    „Remélem,hogy a szülők megkapják a méltó büntetésüket,ha egyáltalán lehet méltó büntetést kiszabni az ilyen emberekre. Sajnos nem ez az első és minden bizonnyal nem is az utolsó eset...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi Lendület 2012 - fotók

A támadó és védelmi harc elemeivel ismerkedtek meg a ludovikások. Tovább olvasom