Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Megölte két hónapos unokáját, mert az sírt

Megölte két hónapos unokáját, mert az sírt

Brutálisan megölte unokáját egy 36 éves nő, aki szellemileg sérült fiára akarta terelni a gyanút.

Munkatársunktól - Manna.ro - 2012.04.12. 10:41
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Akár 25 éves börtönt is kaphat egy 36 éves nő, aki kegyetlenül megölte unokáját, mert az sírt. A gyilkosság után megpróbálta egyik fiára terelni a gyanút, aki pszichés bántalmakkal küzd. Végül a rendőrség gyilkosságért letartóztatta.

A két hónapos kicsire a nagyszülők vigyáztak a Vaslui megyei Băcani településen, a 16 éves anya ugyanis lemondott róla, és Galacra ment. A szerencsétlenség vasárnap történt, aznap a kislány megállás nélkül sírt. A 36 éves Constanţa Lupu nem tudta lecsitítani, így kihasználva, hogy csak két gyermeke, egy 3 éves és egy 15 éves fiú tartózkodik otthon, elkezdte verni a kislányt - tudta meg a Manna.ro.

Megölte két hónapos unokáját, mert az sírt
Megölte két hónapos unokáját, mert az sírt

Addig ütötte, amíg az meg nem halt. Másnap a nő élettársa észrevette, hogy a kicsi nem lélegzik, és értesítette a rendőrséget. A hatóságok a helyszínen váratlan halált diagnosztizáltak, bár a kislány szemmel láthatóan tele volt zúzódásokkal, ütésnyomokkal.

A törvényszéki szakorvosok később megállapították, hogy a kislány erőszakos halált halt. A nagyszülők megpróbálták a 15 éves fiúkra terelni a gyanút, aki pszichésen visszafejlődött, remélve, hogy nem fogják elítélni.

"A nő aztán elmesélte, hogy nem bírta elviselni a baba sírását, és hirtelen haragból többször is ütést mért öklével a kicsi fejére és környékére. Elmondta, unokája nem kívánt gyermek volt, és sem az anyja, sem ő nem szerette egyáltalán", számolt be az esetről Alice Ruja ügyész. Constanţa Luput 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték - írta a Manna.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. masaka 2012.04.12. 19:47

Tigriskajának éppen jó lenne.

Moderálásra küldöm 1. ISD_Avenger 2012.04.12. 19:16

Rohadék.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...