Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Menekülnek a férfiak Medveczky Ilonától

A férfiakat megtéveszti az erős nő álarca, ezért félnek tőle, és messzire elkerülik.
A 74 évesen is nagyszerű formában lévő táncművésznő hatalmas si­kereket ért el a táncparketten, de a magánéletben évtizedek óta kudarcok érik.

– Szépen hangzik a szerelem szó, de igazából fiatalkorom első lelki érintései óta nem éreztem. Nem titkolom, hiányzik egy férfi az életem­ből – árulta el a Borsnak.

Ilona a közelmúltban is hatalmas csaló­dáson esett át. Az in­terneten megismerkedett egy költői vénájú férfivel, a románcnak azonban véget vetett a személyes találkozás. Ki­de­rült, hogy kölcsönösen nem tudnak megfelelni egymás igényeinek.

De a művésznő a számtalan érzelmi kudarc után is bizakodó maradt.

– Nyitott vagyok a szerelemre, csak hát úgy félnek tőlem a férfiak, mint a tűztől. Magammal szemben hatalmas elvárásokat támasztok, ezért aztán a másik féltől is elvárom, hogy igényes legyen önmagával – ad választ Ilona a kérdésre, hogy vajon miért nehéz szerelmet találnia.

– Sajnos a férfiak nagyon bu­ták. Azonnal az suhan át az agyukon: vajon mibe kerül majd nekem ez a nő? Mit kell teljesítenem az ágyban? Ezek körül forognak a gondolataik, pedig én is csak arra vágyom, amire minden nő, egy marék boldogságra.
 
Borsonline.hu


 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hátborzongató videó terjed a neten

Hátborzongató videó terjed a neten
Kopogó szellem keseríti meg egy ház lakóinak életét. Tovább olvasom