Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Milliók olvasták a kanadai blogger utolsó üzenetét

Milliók olvasták egy kanadai blogger utolsó üzenetét, amelyben a rákban szenvedő férfi feleségétől, családjától és a világtól vett megható búcsút múlt héten bekövetkezett halála előtt.
"Nem tudom milyenek lettünk volna egymás nélkül, de szerintem szegényebb lett volna a világ. Szívem mélyéből szerettelek, szerettelek, szerettelek" - vallotta meg érzéseit Derek Miller feleségének, akivel 16 éve kötötte össze a sorsát.

A 41 esztendős Miller The Last Post (Az utolsó bejegyzés) című üzenete múlt szerdán került fel internetes oldalára, a penmachine.com címre egy nappal halála után.

Miller tíz éve indította blogját, és az egyik legnépszerűbb bloggernek számított Brit Columbiában, ahol élt. Négy éve állapítottak meg nála súlyos stádiumban lévő vastagbélrákot, tavaly év végén már jelezte olvasóinak, hogy talán még egy éve van hátra.

A kétgyermekes apa az utolsó üzenetben közölte, hogy az ő kérésére kerül az előre elkésztett búcsúlevél elhunyta után a blogjára. Mint írta: kiderült, hogy senki sem tudhatja, mit hoz számára az élet, tervezhetünk, csinálhatjuk, amit szeretünk, de nem biztos, hogy megérjük terveink valóra válását. "Úgy gondolom és remélem, hogy ez az, amit a lányaim leszűrhetnek a betegségemből és a halálomból. És az én csodálatos, elragadó feleségem, Airdrie is ezt láthatja. Nem azt, hogy bármelyik nap lecsaphat rájuk a halál, hanem hogy törekedniük kell arra, hogy azzal foglakozzanak, amit szeretnek, és ami megmozgatja a gondolataikat, hogy amennyire csak lehet, készek legyenek élni a lehetőségeikkel, valamint ne legyenek csalódottak, ha a dolgok félresiklanak, hiszen ez elkerülhetetlenül megtörténik" - fogalmazott.

Felesége szerint a blog utolsó bejegyzését körülbelül hárommillióan olvasták. A hatalmas forgalom miatt össze is omlott az oldal, de Miller egy barátja új szerverre telepítette, amely bírta az érdeklők rohamát.

Olvasóink írták

  • 2. Mike3 2011. május 12. 07:16
    „1: Szerintem minden jóérzésű ember tudja ezt értékelni.”
  • 1. sörpocak 2011. május 10. 20:55
    „Ezt csak azok tudják értékelni, akik maguk is benne vannak.
    Becsülöm, hogy így tudta felfogni a betegségét.Sokunk sajnos más irányba menekül.
    A további no comment!.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alekosz: Két nővel akarok szexelni egyszerre!

Legelsőként költözött be, majd 165 nap után utoljára hagyta el a villát a ValóVilág negyedik… Tovább olvasom