Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Mindkét mellét levették az amerikai színésznőnek

Kettős emlőeltávolításon és rekonstrukciós műtéten esett át Rita Wilson amerikai színésznő, Tom Hanks felesége az után, hogy emlődaganatot diagnosztizáltak nála.
"Lábadozom, és ami a legfontosabb, várhatóan teljesen felépülök. Miért? Azért mert korai stádiumban fedezték fel, kiváló orvosaim vannak, és második véleményt is kértem" - közölte kedden a színésznő a People című magazinnal.

A biopszia ugyan nem mutatott ki rákot, ezért kért a színésznő második véleményt, amely invazív emlődaganatot állapított meg.

Az 58 éves színésznő, énekesnő, aki jelenleg a Broadwayn játszik, május 5-én térhet vissza a színházba - közölte Heidi Schaeffer, a színésznő sajtósa.

Rita Wilson
Rita Wilson

Wilsonnál invazív lobuláris karcinómát diagnosztizáltak, ez a második leggyakoribb mellráktípus, az esetek 15 százalékában fordul elő. A daganat az emlő lobulusaiból indul el, ahol a tej termelődik. Megjelenése invazív daganat kialakulásának kockázatát hordozza.

"Azért osztom ezt meg mindenkivel, hogy elmondjam, második vélemény kérése létfontosságú" - mondta a színésznő.

Wilson az 1970-es évek óta dolgozik a televíziós és a filmiparban, játszott A szerelem hullámhosszán és az Oltári nő című nagysikerű filmekben. A Boadwayn a Chicago című filmben debütált Roxie Hart szerepében 2006-ban.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elcsúszni bármikor lehet, de ennyi ember előtt, ebben a ruhában nagyon kínos - videó

A Buckingham Palota előtti őrségváltásnál zakózott egyet az egyik őr. Tovább olvasom