Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Nagy májusi szerelmi horoszkóp

A bolygóállások mind a meglévő kapcsolatok harmonizálásának és kiteljesítésének, mind a pártalálásnak kedveznek.
Májusban a csillagok állása mind a meglévő kapcsolatok harmonizálásának és kiteljesedésének, mind a pártalálásnak kedvez - fontos azonban, hogy észrevedd a lehetőségeket, és ki is aknázd azokat.

A szerelmi horoszkóp megmutatja, miként fordíthatod a javadra a szerencsés konstellációt.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kapcsolatban
A közelmúltban párkapcsolatodat kissé megterhelték azok a gyakorlati jellegű problémák, melyeket pároddal közös erővel kellett megoldanotok. Mindez bizonyos tekintetben megerősítette kettőtök szövetségét, ám az érzelem és az erotika némiképp háttérbe szorult, és talán az intimitás hőfoka is csökkent. Májusban a csillagok lehetővé teszik, hogy a Kos jegy szülötteként újraéleszd a régi tüzet. Egy meghitt vacsora vagy romantikus program keretében idézd fel a kezdeti időket.

Egyedül
A tavaszi zsongás nemcsak a véredet pezsdíti fel, de minden korábbinál jobban vágysz arra is, hogy végre tartozhass valakihez. Mindemellett a csillagok hatására kisugárzásod különösen intenzívvé válik, így aztán érdeklődőkben sem lesz hiány. Fontos azonban, hogy ne add ki magad senkinek, amíg alaposabban meg nem ismered az illetőt, ellenkező esetben ugyanis nagyot csalódhatsz.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kapcsolatban
Bár béketűrésed szinte legendaszámba megy, most ingerlékennyé válsz. Ez egy bizonyos fokig még jól is jöhet - lehetséges, hogy éppen felfokozott lelkiállapotodnak köszönhetően kerülnek felszínre azok a párkapcsolati problémák, melyekről eddig a nyugalom érdekében igyekeztél nem tudomást venni. Fontos azonban, hogy az ily módon kialakuló konfliktushelyzetben ne veszítsd el türelmedet - ezt ugyanis később te magad bánnád a legjobban.

Egyedül
Nőies energiáid a csillagok jóvoltából fokozódnak, így aztán nem túl meglepő módon szinte mágnesként vonzod a férfiakat. Bikaként valósággal fürdőzöl a sikerben, miközben az önbizalmad is megerősödik - ily módon pedig jelentős mértékben javulnak az esélyeid a párkeresés terén. Fontos azonban, hogy ne köteleződj el az első önként jelentkezőnek, aki megüti a mércét. A nyár folyamán lesz még alkalmad válogatni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kapcsolatban
Önmagadhoz képest valamelyest lenyugszol, párod iránti érzelmeid pedig fokozatosan elmélyülnek és állandósulnak. Bár az Ikrek jegy szülötteként lételemed a mozgékonyság és a változatosság, most úgy érzed, némi izgalom kedvéért nem kockáztatnád meg, hogy elveszítsd társadat. A szerelmi horoszkóp szerint e kedvező tendenciának köszönhetően májusban harmonizálhatod párkapcsolatodat, különösen, ha híres kommunikációs készségedet is beveted a cél érdekében.

Egyedül
Igazi társasági ember vagy, aki szellemessége, humora révén igen népszerű. A mostani időszak azonban inkább az elmélyülésről szól majd. Ebben a viszonylagos nyugalmi állapotban mintegy maguktól gyógyulnak be korábbi párkapcsolataidban szerzett lelki sebeid. Így tiszta lappal várhatod a nyarat, ami nagy valószínűséggel végre meg is hozza számodra az igaz szerelmet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kapcsolatban
Alapvetően az a fajta ember vagy, aki hajlandó bizonyos áldozatokat hozni társa jóléte érdekében, most azonban alig lehet rád ismerni. A szűkebb és tágabb környezetedben zajló változások ugyanis a kelleténél jobban megviselnek, ezért ingerlékeny, netán igazságtalan lehetsz kedveseddel. Mielőtt valóban súlyossá válna a helyzet, keresd meg valódi énedet. Így feléledhet a régi tűz, kapcsolatotok pedig minden korábbinál szorosabbá válik.

Egyedül
A tavaszi energiák és a csillagok állása együttes erővel támogatja nőiséged kibontakoztatását. Bárki számára nyilvánvaló, hogy külsőleg-belsőleg egyaránt kivirulsz - nem csoda, hogy az ellenkező nem képviselői állandóan ott legyeskednek körülötted. Tedd félre veled született szerénységedet és szemérmességedet, nem kizárt ugyanis, hogy az igazi is közöttük van. Annyi mindenesetre biztosra vehető, hogy, ha nem félsz önmagadat adni, szebbnél szebb élményekben lehet részed.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kapcsolatban
Bár alapvetően kontrollálod a benned zajló lelki folyamatokat, most részben a tavasznak, részben a csillagok állásának köszönhetően valósággal megrohannak az érzelmek. Mindezt meg sem próbálod titkolni társad előtt - szavaiddal és cselekedeteiddel rendre megerősíted őt abban, hogy fontos számodra. A fentiek fényében nem túl meglepő, hogy kettőtök szövetsége a hétköznapok során még erősebbé válik, éjszakáitok pedig szerelmetek kezdetét idézik.

Egyedül
Az Oroszlán jegy szülötteként valósággal kivirágzol, amit természetesen az ellenkező neműek is észrevesznek. A gond csak az, hogy, bár nagyon is vágysz arra, hogy szerethess, és szeretve légy, minden érdeklődő ellen támad valamilyen kifogásod. Gondolkodj el rajta, nem arról van-e szó, hogy az újabb fájdalomtól tartva félsz belemenni egy új kapcsolatba. Ha ez a helyzet, vegyél erőt magadon, és legalább egy esélyt adj az arra érdemeseknek. Utólag hálás leszel magadnak ezért.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Kapcsolatban
A csillagok hatására felszínre törnek mindazon vélt vagy valós sérelmeid, melyeket - mondván, hogy jobb a békesség - mostanáig a szőnyeg alá söpörtél. Ez azonban leginkább egy kétélű fegyverhez hasonlítható: lehetőséget ad arra, hogy társad és te - tisztázva a helyzetet - új alapra helyezzétek kettőtök viszonyát, ám, ha ezt nem kellőképpen átgondolva teszitek, akár kenyértörésre is sor kerülhet. Légy diplomatikus és emocionális.

Egyedül
Semmi másra nem vágysz úgy, mint arra, hogy tartozhass valakihez - a csillagok segítségével pedig most találkozhatsz valakivel, aki méltó a bizalmadra. Nem kizárt, hogy az illetőt már régebben ismered - például egy kollégád vagy tágabb ismeretségi köröd egyik tagja, akivel eddig elmentetek egymás mellett. Fontos azonban, hogy Szűzként leküzdd magadban veled született tartózkodásodat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kapcsolatban
Bár a Mérleg jegy szülötteként alapvetően a kifinomult, már-már művészi szintű erotika híve vagy, most a csillagok valósággal felkorbácsolják benned a szenvedélyt. Mindez azonban a legkevésbé sem lesz ellenedre - társadat pedig boldogsággal tölti el, hogy új oldaladról is megismerhet. A szerelmi horoszkóp szerint kapcsolatod nem csupán az ágyban, hanem a hétköznapok során is minden korábbinál mélyebbé és intenzívebbé válik.

Egyedül
A csillagok hatására megnövekedett vonzerődnek köszönhetően könnyedén leveszed a lábukról az erősebb nem képviselőit. A gond csak az, hogy az önként jelentkezők közül egyik sem kimondottan álmaid férfija. Így az elkövetkező időszak inkább a flörtöknek és a könnyed románcoknak kedvez. Aggodalomra azonban semmi ok, a Mérleg jegy szülötteként nyáron találkozol valakivel, akivel hosszabb távon - akár véglegesen is - lehorgonyozhattok egymás mellett.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Kapcsolatban
Az elmúlt időben részben a munkád, részben a környezetedben zajló változások miatt nem tudtál kellő időt szánni társadra. Mindemellett Skorpió-természetedből fakadóan a szabadság iránti vágy is felerősödött benned - ám az így keletkező érzelmi űr már a legkevésbé sem volt a kedvedre. A csillagok most lehetőséget adnak arra, hogy ismét közel kerüljetek egymáshoz pároddal - fontos azonban, hogy fel merd tárni előtte legbelső énedet.

Egyedül
Meglehetősen hajszás időszak áll mögötted, sem lehetőséged, sem kedved nem volt az ismerkedésre. A szinglilétnek azonban most vége - éppen jókor, ugyanis májusban egyre erősebbé válik benned a vágy, hogy végre tartozhass valakihez. Jelentkezőkben szerencsére nem lesz hiány, arra azonban ügyelj, hogy ne keltsd túlságosan is magabiztos nő benyomását, ezzel ugyanis elriaszthatod őket - közöttük talán az igazit is.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kapcsolatban
A külső körülmények hatására mindketten feszültebbek vagytok a szokásosnál, ami átmenetileg eltávolíthat benneteket egymástól. Még az is megeshet, hogy sértettségedben titkos viszonyba vagy egyéjszakás kalandba bonyolódsz. Próbálj ellenállni a kísértésnek - utólag ugyanis megbánhatod ezt a nem kellőképpen megfontolt döntést. Energiáidat inkább meglévő kapcsolatodra összpontosítsd - erőfeszítésed nem lesz hiábavaló.

Egyedül
Rég nem voltál ilyen jó formában, az aurádra pedig szinte rá lehet könyökölni. Nem csoda, hogy alig győzöd bezsebelni azt a rengeteg bókot, amit az ellenkező neműektől kapsz. Ne hagyd azonban, hogy a hirtelen jött népszerűség jégre vigyen - jól nézd meg, hogy kit engedsz közel magadhoz, ellenkező esetben előfordulhat, hogy Nyilasként utólag csalódsz majd az illetőben.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kapcsolatban
Az utóbbi időben inkább a megoldandó feladatok, mint a lángoló érzelmek tartották össze a kapcsolatotokat. Most végre nagyobb teret adhatsz a lelkiségnek és persze a szexnek. Hasonlóan fontos szerepet játszik majd a kommunikáció - beszéld meg társaddal azokat a problémákat, melyekről eddig igyekeztél nem venni tudomást, ellenkező esetben ugyanis a szerelmi horoszkóp szerint a benned lévő feszültség előbb-utóbb utat tör magának.

Egyedül
A szerelmi horoszkóp szerint végre kiléphetsz a szinglik népes táborából - feltéve, ha Bak-természetedből fakadó óvatosságod ellenére ezúttal nem hezitálsz túl sokat. Érdemes erőt venned magadon, most ugyanis a sok önként jelentkező között megtalálhatod azt a pasit, akivel hosszabb távon is lehorgonyozhattok egymás mellett. Lehetséges, hogy első pillantásra nem ő tűnik a befutónak, ezért adj egy esélyt azoknak is, akik nem felelnek meg minden vonatkozásban a benned élő képnek.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kapcsolatban
Bár alapvetően nem vagy kifejezetten romantikus alkat, most az érzelmek és nem utolsósorban a szenvedély játssza a főszerepet életedben. Ezzel párhuzamosan alábbhagy benned a függetlenség iránti igény is, így képes leszel teljes mértékben átadni magad kedvesednek. Mindez természetesen jótékony hatással lesz kapcsolatodra, amit tovább erősíthetsz egy-egy meghitt vacsorával vagy más, hosszabb-rövidebb közös programmal.

Egyedül
A szerelmi horoszkóp szerint most a lehető leghétköznapibb körülmények között - például egy üzletben vagy ügyintézés során - találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönösen megdobogtatjátok egymás szívét. Bár a függetlenségéről híres Vízöntő szülötteként hajlamos vagy a tartózkodó megnyilvánulásokra, ezúttal ne félj megnyitni a szívedet. Ha ugyanis túl sok kört futtatsz az illetővel, lemaradhatsz róla - amit utólag nagyon fogsz sajnálni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kapcsolatban
A zodiákus legsebezhetőbb jegye a tiéd - ebből adódóan az utóbbi időben párod számos megnyilvánulását túlreagáltad, ami fellazította a közöttetek lévő köteléket. A csillagok most lehetőséget kínálnak kapcsolatod harmonizálására. Egy-egy feszült helyzetben próbálj meg a másik ember fejével gondolkodni. A szerelmi horoszkóp szerint némi toleranciával és humorérzékkel könnyedén felülkerekedhettek a problémákon.

Egyedül
A szokásosnál is erősebbé válik a kisugárzásod, így akarva-akaratlanul felhívod magadra az ellenkező neműek figyelmét. Az önként jelentkezők között lesznek olyanok is, akiknek az érdeklődéséről szívesen lemondanál - a tőlük kapott pozitív visszajelzés viszont jót tesz az önbecsülésednek. Mindennek leginkább akkor veszed hasznát, ha felbukkan az életedben az az ember, akit a csillagok neked rendeltek - ám elképzelhető, hogy rá még nyárig várnod kell.

Szerző: Mezei M. Katalin
Forrás: femina.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia! Árva lett Kamarás Iván kisfia

Elhunyt Lendvai Katalin egykori modell, Kamarás Iván fiának édesanyja, aki sokáig harcolt azért, hogy a színművész elismerje apaságát - írta a Bors. Tovább olvasom