Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Nehézbombázok 12 hónapon át

Idén is kedvünkre válogathatunk a hírességek naptárai között: Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda például közös kiadványban szerepel.
Kaposvár legszebb sportolónői is modellt álltak, a győri ETO viszont idén nem adott ki naptárt a kézis lányokkal.

Új év, új naptárak – 2010-ben is változatos kiadványokat akaszthatunk a falra. Sportolók, modellek, énekesek adták arcukat – gyakran alakjukat – az év tizenkét hónapjához. A cél olykor a jótékonykodás, olykor a rajongók, a szurkolók kedvében szeretnének járni. Kaposvárott például a város legszebb sportolónői álltak modellt. Rendszeresen adott ki naptárakat a győri ETO is – a szurkolók nagy örömére. Idén sajnos nem készült naptár, ennek ellenére megkérdeztük Görbicz Anitát, aki térdsérülése után most tért vissza a játékhoz: milyen élmény volt a fényképezőgép elé állni?

Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda most is jól mutatnak együtt. Fotók: velvet.hu
Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda most is jól mutatnak együtt. Fotók: velvet.hu

– Teljesen más felfogást kíván a fotózás, mint a kézilabdapálya. Először furcsa volt, hogy csattogott a fényképező, mozdulatlanul kellett állnom, és különböző, nekem nem annyira természetes pózokba állítottak, de akkor még nagyon fiatal voltam. Azóta már tudom, miről szól, hogy zajlik egy fotózás – osztotta meg velünk az első benyomást a világklasszis kézilabdás. Ám igazán sosem szerette a fotózásokat, inkább a teljesítményével tűnt ki szívesen.

– Az ETO-ban többször készült naptárunk. Sok visszajelzést kaptam, milyen jól sikerült, megköszönték a szurkolóink. Mindig is jó érzéssel töltött el, ha én is tudok adni, cserébe az ő szeretetükért – fogalmazta meg Görbicz Anita, miért fontosak ezek a naptárak.

– Egy-egy kézis mozdulatomra büszkébb vagyok, mint a képeimre, ettől függetlenül vannak olyanok, amik jól sikerültek, akár naptárakban is.
A megkeresésekkel egyébként kicsit óvatosan bánik, mert számára mindennél fontosabb, hogy a sportban nyújtott teljesítménye alapján ítéljék meg.

Fotók: velvet.hu
Fotók: velvet.hu

Az énekesnők, modellek, táncosnők idén nem maradtak az egyszerű ˝villantsunk valamit, és kikerülünk a szerelőműhelyek falára˝ koncepciónál. Az elmaradhatatlan Kiszel Tünde most nagy meglepetésre nem vetkőzött, Mészáros Dóra sztriptíztáncosnő szintetizátorokkal áll modellt. Bódi Sylvi a harmincas évek romlott-buja stílusát választotta a fekete-fehér fotókon – fekete-fehérben készült Kustánczi Lia playmate-ből lett énekesnő naptára is. Talán a legkihívóbb az idei ˝eresztésből˝ a DJ-ként is dolgozó Voksán Virág, akit bevallottan Pamela Anderson ihletett.

Három az egyben – ez juthat eszünkbe Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda közös naptáráról. Három csinos barátnő mosolyog ránk az év 12 hónapjában lenge öltözetben – Dukai Reginát kérdeztük: a barátság miatt kezdtek közös munkába?

– Sokat dolgoztam együtt Tombor Zoltán divatfotóssal, aki az FHM magazin címlapfotózása után vetette fel: modellt állhatnék egy naptárhoz is. Egyedül azonban nem akartam belevágni, nem gondoltam, hogy 12 oldalon át megállnám a helyem – tudtuk meg Reginától, aki eddig soha nem szerepelt naptárban. – Viszont van két barátnőm, mindketten ismert és szép lányok. Összekötöttük a kellemest a hasznossal – beszélt az énekesnő a naptár keletkezéséről, ami nagy sikert aratott a rajongók körében. Sokan felvetették az érzéki, de nem ízléstelen képek láttán, mennyire hasonlít egymásra Regina – akit 2008 legszexibb nőjének választott annak idején az FHM – és Linda. Az énekesnő azonban annyit mondott: csak a frizurájuk hasonló, az arcuk cseppet sem. Nem akarták egymást ˝majmolni˝, mindössze korlátozott, mit lehet kezdeni a hosszú szőke hajjal.

Bódi Sylvi a kebleit ezúttal sem tette közszemlére.
Bódi Sylvi a kebleit ezúttal sem tette közszemlére.


Tűzoltók, diákok, rókavadászok

Az Oxford egyetem diákjai a harmadik világ szegényeit támogatják aktnaptárjukkal – természetesen nem a meztelen fotókat küldik el nekik, hanem az eladásból származó bevételt. Jótékonysági naptárhoz pózoltak a kockahasú floridai tűzoltók is, írta a Velvet, egy brit állatvédő szervezet tagjai pedig munkájukat mutatták be ruha nélkül. A német ajkú területeken nagy divat a ˝romlatlan˝ vidéki életet bemutató akt- vagy félaktnaptár: létezik osztrák, bajor, svájci verzió is 2010-re. Brit rókavadász lányok a légi mentőket támogatják lenge öltözetükkel, bikinire vetkőztek a Ryanair légiutas-kísérői is. Szintén brit szépségek vetkőztek egy sebesült katonákat támogató alapítvány javára. Kapócs Zsóka német juhászkutyával pózol – ruhában – egy sztárnaptárban, amelyet a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány adott ki.

Olvasóink írták

 • 4. bambinaXX 2010. január 17. 03:57
  „! Sztem már vannak 30 évesek..”
 • 3. maradando 2010. január 14. 22:17
  „Hiányolni fogom a hirességek között "Farkas Judit"-ot 12 hónapig !”
 • 2. eva45 2010. január 14. 17:40
  „- Egy-egy kézis mozdulatomra büszkébb vagyok, mint a képeimre,-mondta Görbicz Anita. Azt hiszem ez így van rendjen mi is a sportos életére vagyunk büszkék. De a többi lányról mi jut évek múlva eszünkbe azt még nem tudom. De ha így folytatják semmi nyomuk nem marad a képeken kívül.”
 • 1. nem,nem,soha 2010. január 14. 17:14
  „hmmm. jó nézni ezeket a képeket, de mégis a következő hasonlóság jut eszembe ezekről a csajokról, s minden feltörekvő gyönyörűségről. Mégpedig, hogy mindegyikőjükre igazak az alábbi állítások, sőt talán nagyrészben így lehet őket jellemezni:

  1. gyönyörűek, de tényleg, esztétikailag kifogástalanok
  2. a szépségüknek köszönhetően világ életükben el voltak halmozva a környezetük által minden jóval, kiváltsággal, ami miatt sosem voltak rákényszerülve, hogy küzdjenek valamiért (az alakjukat leszámítva)
  3. ezáltal egyikőjük sem fog tudni soha elhelyezkedni a szakmájában, már ha van neki egyáltalán
  4. így, ha megöregszenek, s jönnek az új Ziták, új Reginák, akkor a kanok azokra az újakra lesznek majd kiváncsiak, nekik veszik a bundát, őket hívják csilivili partikba
  5. s a leányzók, akik pezsgő fiatal éveket éltek, egyik hónapról a másikra jönnek majd rá, hogy se vagyonuk, se tudásuk, csak néhány jó fotójuk van, na meg egy pénzes dagadt .....ijuk, aki szintén megöregedett, de mivel pénze van, így megteheti, hogy lecseréli az elöregedett bútordarabokat valami fiatalabb, feszesebb bőrű új címlaplányokra.

  ettől nem félnek ezek a nőcik? engem esküszöm kirázna a hideg, ha 30 évesen is annyit tudnék felmutatni, hogy hosszú szép hajam van és még el-el hívnak néhány snob partiba.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszakadt egy autó alatt a befagyott csatorna jege - fotóval!

Az extrém kalandok két szerelmese hétfő délután kis híján életével fizetett kísérletező… Tovább olvasom